beta
10:53, 22 paź 2012
Teresko moja miła
-troszkę zamieszanie wyszło, ale to bardziej przez mój brak umiejętności wyartykułowania o co mi chodzi i zdecydowania się na coś konkretnie, niż przez to co zostało napisane
dałaś mi kopa... do refleksji
dziękuję, naprawdę i szczerze
cieszę się że jesteś na tym forum
to prawda, że przez jakąś chwilę było mi jakoś dziwnie,ale trzeba czasem siąść i zastanowić się- o co mi w życiu chodzi ? (tu można czytać-w ogrodzie
)
jest tak jak piszesz...ciężko się zdecydować...dużo roślin, dużo pięknych ogrodów....ciężko wybrać
mam nadzieję że pomożecie mi się określić
buziaki
p.s. a jeżeli nie zadręczam, to powedz mi proszę, co myślisz o pomyśle Szefowej?

to prawda, że przez jakąś chwilę było mi jakoś dziwnie,ale trzeba czasem siąść i zastanowić się- o co mi w życiu chodzi ? (tu można czytać-w ogrodzie

jest tak jak piszesz...ciężko się zdecydować...dużo roślin, dużo pięknych ogrodów....ciężko wybrać

mam nadzieję że pomożecie mi się określić

buziaki

p.s. a jeżeli nie zadręczam, to powedz mi proszę, co myślisz o pomyśle Szefowej?