Joku
20:38, 27 paź 2024

Dziewczyny, kolorową mamy jesień tego roku. Przebarwienia też długo się utrzymują, szczególnie na mojej trzmielinie.
Hosta to jakaś późna odmiana, wiosną pokazuje się najpóźniej, zakwita dopiero we wrześniu. Najpóźniej też zasypia przed zimą. Gdzieś miałam jej nazwę ale nie mogę znaleźć. Zawciągowiec po raz pierwszy dostał takich rumieńców, a mam go już dość długo.
Kolorowo nadal
. Wysiała mi się taka trawka o miedzianym odcieniu, nie wiem co to za jedna, kolor ma niesamowity. Ciekawa jestem czy przetrwa zimę. Na razie stoi na tarasie, na zimę zadołuję ją w jakimś zacisznym miejscu.
Jeszcze kwitną cyklameny
i po raz trzeci zakwitła Burgundy Ice, kwiaty ma już nieco skromniejsze, chyba jej nieco zimno
.
Hortensja Vanile fraise już w jesiennych barwach
Hosta to jakaś późna odmiana, wiosną pokazuje się najpóźniej, zakwita dopiero we wrześniu. Najpóźniej też zasypia przed zimą. Gdzieś miałam jej nazwę ale nie mogę znaleźć. Zawciągowiec po raz pierwszy dostał takich rumieńców, a mam go już dość długo.
Kolorowo nadal

Jeszcze kwitną cyklameny
i po raz trzeci zakwitła Burgundy Ice, kwiaty ma już nieco skromniejsze, chyba jej nieco zimno

Hortensja Vanile fraise już w jesiennych barwach