Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 16:51, 13 wrz 2012

betysia napisał(a)
Izulko....no jestem i zagladam co by nadrobic co umknelo mimo braku zlej woli....i co?...na 205 stronce jestem.... wiec cale 5 stronek spozniona jestem ale co tam 5 stronek...pogratulowac i wysciskam zawsze mozna....
oj Ty narciarka wielka zostaniesz...tz wiem i przekonana zem jest zupelnie!!!!!
noz juz sie nie moge doczekac...co to bedzie....tz bedzie cudniascie!!!!!!!!!
sciskam mocniousio i buziam mocno Madame Konstancjo moja droga duszyczko szalona...i odwazna!

Betysiu ... u Ciebie też zimno ?... bo u Madame Konstancji pic na całego ... z tą matematyką mam ciągłe problemy ale nic nie poradzę stosunek dni ciepłych do zimnych ... czyli pięknych i nieznośnych jest w naszym kalendarzu ... zły ... i nawet ja szusująca na czarnym stoku tego nie zmienię ... buziam ... ciesze się, że zajrzałaś i zostawiłaś ciepełko ...
Konstancja30 16:55, 13 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
Iza...ty w szybkim tempie jesteś i ogrodniczką i narciarka prawie tuż
uśmiech zostawiam, ale jakby nie po tej lekturze

prawie robi wielką różnicę ... http://www.youtube.com/watch?v=DC4_cwHp9ok

o tym każdy wie ... za to ja nie wiem po jakiej lekturze uśmiech zostawiasz ... .Irena miej litość ja w nieświadomości żyć nie umiem ...
Milka 16:58, 13 wrz 2012

no o tych nartach, nauce itd, wesoło się wszystko toczyło
ale jak przeczytałam swój post...no mówię, na bank Iza nie zrozumie...wybacz
ale czekam na te wspólne narty, u mnie tez przerwa..5 lat, to będzie pół na pół

co u ciebie, rzadko ostatnio cię widuję? sadzisz tulipany, a może raczej czy planujesz?
Konstancja30 17:18, 13 wrz 2012

ciapie ................

ciapie od samego rana ... w tej jakże uroczej okoliczności przyrody odkryłam nową metodę ustalanie menu ...

ciapie ... jest szaro ... zimno i w kieleckim więc wieje ... stoję nad owalem na kuchence ... w owalu pyrkoli się wywar ... doszłam do magicznej chwili gdy decyzja konieczna ... ale ciapie ... koncepcji brak ...

pączka bym zjadła ... Adamo będzie wracał trasą przy mojej ulubionej cukierni ... to dzwonie ... minął ... hmmm ... i w tym momencie mała piłeczka odija się od lewej skroni ... neuron wybucha niczym etna w dobrych lach i do wywaru trafia fasolka szparagowa ... nie muszę dodawać, że małż nie przepada ... no akurat była ...

dziecko ... mam jeszcze dziecko ... ona też wraca a w każdym razie może tamtędy wracać ... dzwonie .... .... .... nie może ... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... ciapie ... trudno ciapie nie ciapie poświęcam mokasynki i do wywaru trafia ... brukselka ... tok koncepcyjny jak powyżej ...

przy warzywniaku kupiłam pączki ...

zupa całkiem dobra ...

ich dwoje wróciło ... każde z pączkami z Sołtyków ...

i kto teraz musi nadrabiać naleśnikami
Milka 17:30, 13 wrz 2012

oj uśmiałam się...i na pączki ochoty mi narobiłaś!!
Sebek 17:34, 13 wrz 2012

Mi też się pączka zachciało! Nawet nie pamiętam kiedy jadłem....Ale jak zawsze mijam cukiernię to od razu liczę ile bym musiał biegać, żeby go spalić Ale jednak.... idę po coś słodkiego
Konstancja30 17:44, 13 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Mi też się pączka zachciało! Nawet nie pamiętam kiedy jadłem....Ale jak zawsze mijam cukiernię to od razu liczę ile bym musiał biegać, żeby go spalić Ale jednak.... idę po coś słodkiego

ile bym musiał biegać ... żeby spalić ... ... i wtem momencie ... doznałam wstrząsu ...

Sebek tak na wszelki wypadek co mam dołożyć do zupy jak wyobrażę sobie, że będziesz ją jadł
Sebek 17:46, 13 wrz 2012

To zależy od dilera co Ci poleci
Mala_Mi 17:53, 13 wrz 2012

Sebek napisał(a)
To zależy od dilera co Ci poleci

Maryśke????? Ostatnio mi młodzież pokazała jak to ziele wygląda.. oczywiscie na obrazku.. bo ja jakos się nigdy za bardzo tym nie zainteresowałam.... i tak d ozupki....... i nastró od razu nie jesienny a letni
Mala_Mi 17:53, 13 wrz 2012

Acha, wpadłam ci poweidziec, ze widziałąm deklarację, że masz transport z Kielców do Zdulnego Śląska.....