Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Sebek 17:57, 13 wrz 2012

Też widziałem Się nie wywiniesz, skoro już wiesz 4 miesiące wcześniej
Konstancja30 17:58, 13 wrz 2012

asc napisał(a)
Acha, wpadłam ci poweidziec, ze widziałąm deklarację, że masz transport z Kielców do Zdulnego Śląska.....

??? ja jadę do Śląska ?? ... kiedy ... bo żebym spakowana była
Sebek 18:00, 13 wrz 2012

12 stycznia
Madzenka 20:53, 13 wrz 2012

to ja lecę zobaczyć co tam nt transportu napisano.
Kurcze ale mam ochote na pączka
Piłeczka tenisowa mi na łepetynie się trzy razy odbiła i przypomnialam sobie, że młoda mufinki upiekła
Buziam
Evchen 00:07, 14 wrz 2012

Iza,no nie wywiniesz się termin co prawda nie teges.. ale nie trzeba gotować.. naleweczka czeka
.. i nie ciapie!.. przynajmniej zimą
Pszczelarnia 14:25, 14 wrz 2012

Miejscowi zadbają o dobre samopoczucie gości. Dla ciała i dla ducha. Izabello-Konstancjo, z powodu obgadywania mnóstwa tematów życiowych nie wiem, czy wyjdziemy na stok, zawsze możemy z termoworkami w chałupie czekać na narciarzy spływających z gór. Bo białe szaleństwo to nie tylko stok, ubranie i deski oraz śnieg. To coś więcej. I o tym rada bym była z Tobą porozmawiać przy naleweczce Madżenkowej z witaminą C.
Konstancja30 14:34, 14 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
to ja lecę zobaczyć co tam nt transportu napisano.
Kurcze ale mam ochote na pączka
Piłeczka tenisowa mi na łepetynie się trzy razy odbiła i przypomnialam sobie, że młoda mufinki upiekła
Buziam

ja jutro pachole podpuszczę ... to jedna z najpiękniejszych cech córeczki ... uwielbia piec ...
Konstancja30 14:35, 14 wrz 2012

Evchen napisał(a)
Iza,no nie wywiniesz się termin co prawda nie teges.. ale nie trzeba gotować.. naleweczka czeka
.. i nie ciapie!.. przynajmniej zimą

nie trzeba gotować ... nie mogę nie wyróznić tak kuszącego aspektu ...
Konstancja30 14:46, 14 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Miejscowi zadbają o dobre samopoczucie gości. Dla ciała i dla ducha. Izabello-Konstancjo, z powodu obgadywania mnóstwa tematów życiowych nie wiem, czy wyjdziemy na stok, zawsze możemy z termoworkami w chałupie czekać na narciarzy spływających z gór. Bo białe szaleństwo to nie tylko stok, ubranie i deski oraz śnieg. To coś więcej. I o tym rada bym była z Tobą porozmawiać przy naleweczce Madżenkowej z witaminą C.

Ewuś z tym niepewnym domniemaniem obecności miejscowych na stoku to wielka strata ... w czasie ewentualnych moich praktyk narciarskich może to być bardzo widowiskowe miejsce ... zawsze jednak możemy liczyć na wyobraźnię i jak już "spłynę" z gór i wpadnę w termoworek opiekuńczych gospodarzy ... i jak spojrzysz na mnie to możesz nie móc nalewki wypić bo w spazmach śmiechu nad niedojdą wylewać siem będzie ...

Ewuś ja marzę sobie o tym zimowym oddechu z tylu powodów i jako jednostka bardzo zakręcona bez kolejności (bo tej ustalić nie mogę pomimo wielu rozmów Izy z Koni ) wymienię ...

chciejstwo szusowania na deskach - jest ... nie wierzę ale nigdy nie mów nigdy

chciejstwo delektowania się nalewką Madżenki w świetle skrzących iskierek kominka Pszczelarni ... z toczącymi się w tle rozmowami o tym wszystkim o czym kilka babek w takie wyrwane cywilizancji wieczory rozmawiać może ...

chciejstwo nadrzędne dotyczące "to coś więcej" ...
Evchen 15:05, 14 wrz 2012

aaa.. to Madżenka nalewkę u Pszczółki ukrywa.... miodek pitny?