Też na grabach zawiesiłam..... tylko kto tak to ładnie równo przytnie.. ja na pewno nie potrafię....
A słowny galimatias przeczytałam dwa razy.... i pojęłam na tłumaczeniu
Ale to u Madżenki sie chyba zwało jakoś też wielopoziomowo....
Humorek prawiony.... idę spać.. a co... w końcu sobota
Też na grabach zawiesiłam..... tylko kto tak to ładnie równo przytnie.. ja na pewno nie potrafię....
Fajne grabska, prawda?... nic tylko drugi ogród kupować sadzić graby i przycinać takie hobby sobie zrobić... fajnie by było plantacja grabów formowanych"
Fajne grabska, prawda?... nic tylko drugi ogród kupować sadzić graby i przycinać takie hobby sobie zrobić... fajnie by było plantacja grabów formowanych"
Ojej ale graby.... Wot i dylematy co posadzić w miejsce bambusów chyba rozwiane..... Cód miód malina orzeszki!
stuknęła nam dziś osiemnastka ... konkretnie 18 lat razem w tzw związku małżeńskim ...
Adaś powiedział, że zaczynamy rok 18 ... i to znaczy, że osiągnęłam pełnoletność w związku jako kobieta ... co ma niby oznaczać, że:
zachowuje się od dziś jak dojrzała kobieta ... co niegrzecznie imputuje, że niby jak się te 17 lat zachowywałam ???
nie pohukuje na małża znaczy jego ... 17 lat przemawiam czule i grzecznie i co mnie spotyka !!!
nie strzelam fochów ... phi
jako dojrzała żona mam zacząć (???) gotować ... sprzątać ... prasować ... wyprowadzać psa ... robić śniadanka mężowi do pracy ... tak stał na środku salonu i wymieniał ... marzyciel
w każdym razie stwierdzam, że ta cała pełnoletność jest PRZEREKLAMOWANA ... drugi raz w życiu do tej arcy odkrywczej teorii doszłam ... ...
No to się Adaś rozmarzył na tą osiemnastkę... . Głęboko uśpione marzenia.. no wiesz.. tyle lat czekać na publikację - dopracowane na maksa
Gratulacje .. z okazji pełnoletności