rany ... Madżenka a co ty możesz o dole wiedzieć

))
absolutnie uzurpuje sobie wszelkie prawa do doła na wyłączność ... i to wielopłaszczyznowo ...
przede wszystkim mamy poniedziałek

.

.. i nawet gdyby nie było nic dalej - a jest!!! - to już by wystarczyło ...
poza tym moja druga połowa w pracy ma półpaśca ... i gdybym sama została to byłby pikuś ale nie ... musi być pan pikuś w szczegóły się nie będę wdawać bo kropkami wyszłam poza normy błędów a gdyby doszedł jeszcze brak opanowania to admin (pozdrawiam

) wyciepałby mnie jak nic ... żebym chociaż i ja dostała tego półpaśca ale nie dostanę ...
za to moja druga połowa w domu irytuje mnie ... i nie pytać dlaczego bo irytuje i już

... samym byciem ... dziś wystarczy ...
moja filigranowa córka poszła na zumbę podczas gdy jej tłusta mamuśka zażerając orzeszki w miodzie (po dłuższej chwili zastanowienia uznałam,że tylko orzeszki są zbyt mierne w porcji kalorii jak to zawsze powtarzam jak kraść to miliony jak kochać to księcia

) ... wypłakuje irytację na forum ...
moja siostra będzie malowała na kolor mięty ... ja też kcem malować ... i na mięty niech będzie ... kolor ...
piesa zeżarła mi oksfordki

... (63 błędy !!!)
piesa zrzuca tony kłaków ... i wiecie co ja robię przez 2 godziny po powrocie z pracy ... wiecie bo kto by się nie domyslił ... okurzam !!! ... dzień w dzień ... nie jem ... nie pije kawy ... nie czytam ... tylko odkurzam ... jestem bliska odkurzenia samej piesy i można mnie potem wsadzić do pudła ... tam przynajmniej nie będzie wszystkiego co powyżej ...
mam jeszcze kilkanaście akapitów ale trudno żreć orzeszki i pisać

... dlatego poczekam aż rywalicja nastąpi ... tymczasem do doła uzurpuje sobie pierwsze miejsce na pudle

...