Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

ka1sia 14:23, 10 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)

Kasia ... ... chyba się popłaczę ))) ...

mam nadzieję, że ciacho za mnie było smaczne buźka

było pyszne,ale z Tobą smakowałoby jeszcze lepiej, prawda, Aniu?

nie śmiej się ze mnie... ja już takich zielonych 'popsutych' kilka razy się pozbyłam , a jaka byłam zdziwiona, jak koleżanka sie nimi zachwycała, myslałam, że żartuje, albo chce być miła
ana_art 15:35, 10 mar 2013

też miałam takie z zielonym nalotem, ale M nie mógl na nie patrzeć i mus było je wywalić...
Pszczelarnia 09:51, 11 mar 2013

Iza .
Evchen 10:07, 11 mar 2013

Iza, kto lub co miało na tyle tupetu i odwagi, żeby wycinać miesiąc?... i to z NASZEGO ogrodowiskowego życia?..czy ten Ktoś lub to Coś miało na względzie fakt, że spotka się z fochem zbiorowym?.. a foch zbiorowy to foch, jakiego nikt jeszcze nie widział. Nikt i Nic. Więc przekaż temu Komuś Nikomuś i Czemuś Niczemuś, że go czeka Foch, posadzenie na karnym jeżyku i przesłuchanie!....

Foch. Ty mi tu wracaj... czem prędzej... bo Przedwiosna wraca, dylematy ogrodowe razem z nią....

Milka 10:11, 11 mar 2013

Dzięki za linki z pastami, i ja skorzystam, bo moje terakotowe deczko się zazieleniły, zniszczyły po zimie
Madzenka 19:33, 11 mar 2013

Evchen napisał(a)
Iza, kto lub co miało na tyle tupetu i odwagi, żeby wycinać miesiąc?... i to z NASZEGO ogrodowiskowego życia?..czy ten Ktoś lub to Coś miało na względzie fakt, że spotka się z fochem zbiorowym?.. a foch zbiorowy to foch, jakiego nikt jeszcze nie widział. Nikt i Nic. Więc przekaż temu Komuś Nikomuś i Czemuś Niczemuś, że go czeka Foch, posadzenie na karnym jeżyku i przesłuchanie!....

Foch. Ty mi tu wracaj... czem prędzej... bo Przedwiosna wraca, dylematy ogrodowe razem z nią....

Ewo nikt tego lepiej nie ująłby w słowa za wyjątkiem Izy
Iza wracaj bo ja mam przez ten mróz dzisiaj doła
Konstancja30 20:14, 11 mar 2013

rany ... Madżenka a co ty możesz o dole wiedzieć ))

absolutnie uzurpuje sobie wszelkie prawa do doła na wyłączność ... i to wielopłaszczyznowo ...

przede wszystkim mamy poniedziałek ... i nawet gdyby nie było nic dalej - a jest!!! - to już by wystarczyło ...

poza tym moja druga połowa w pracy ma półpaśca ... i gdybym sama została to byłby pikuś ale nie ... musi być pan pikuś w szczegóły się nie będę wdawać bo kropkami wyszłam poza normy błędów a gdyby doszedł jeszcze brak opanowania to admin (pozdrawiam ) wyciepałby mnie jak nic ... żebym chociaż i ja dostała tego półpaśca ale nie dostanę ...

za to moja druga połowa w domu irytuje mnie ... i nie pytać dlaczego bo irytuje i już ... samym byciem ... dziś wystarczy ...

moja filigranowa córka poszła na zumbę podczas gdy jej tłusta mamuśka zażerając orzeszki w miodzie (po dłuższej chwili zastanowienia uznałam,że tylko orzeszki są zbyt mierne w porcji kalorii jak to zawsze powtarzam jak kraść to miliony jak kochać to księcia ) ... wypłakuje irytację na forum ...

moja siostra będzie malowała na kolor mięty ... ja też kcem malować ... i na mięty niech będzie ... kolor ...

piesa zeżarła mi oksfordki ... (63 błędy !!!)

piesa zrzuca tony kłaków ... i wiecie co ja robię przez 2 godziny po powrocie z pracy ... wiecie bo kto by się nie domyslił ... okurzam !!! ... dzień w dzień ... nie jem ... nie pije kawy ... nie czytam ... tylko odkurzam ... jestem bliska odkurzenia samej piesy i można mnie potem wsadzić do pudła ... tam przynajmniej nie będzie wszystkiego co powyżej ...

mam jeszcze kilkanaście akapitów ale trudno żreć orzeszki i pisać ... dlatego poczekam aż rywalicja nastąpi ... tymczasem do doła uzurpuje sobie pierwsze miejsce na pudle ...
Konstancja30 20:18, 11 mar 2013

peesik ...

i zapomniałam ... mam takie tyły na watkach, że wyć mi się kce !!!
noemi 20:22, 11 mar 2013

ojej ... tuliskam i buziam
Evchen 22:54, 11 mar 2013

Iza, Ty się ciesz, że to tylko Półpasiec, bo gdyby był Cały Pasiec to dopiero miałabyś doła!.,.. a gdyby do tego Foch zbiorowy ogrodowiskowy doszedł, to dół byłby jak stąd do następnego doła, albo może dalej
Piesa można odkurzać, prać, wycierać - nie można tylko wirować!... tak donoszą mądre źródła, a ja i ufam. Na mojego piesa takiego Focha dostałam, że nabawiłam się alergii... na jej widok kicham. Bynajmniej nie mogę kichać na jej kłaki, bo nijak nie dadzą się zignorować.. a próbuję, ... z całych sił próbuję i nic!... tańczę z odkurzaczem na zmianę z Żonem, psio-cząc na piesę, która niewinnie łypie spode łba, jakby chciała powiedzieć - "na mnie nie patrz.... to tylko moje kołtuny".

I nie wyj... bo doczytałam w peesiku, że zaległości masz. Bezkres nieograniony?... łączę się w bólu. Już nawet nie próbuję nadganiać. Odciskam palucha, żeby wiedzieć gdzie skończyłam być, albo raczej próbowałam być

Buziam Eviskam i ściskam..