Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 23:17, 12 mar 2013

Buuu a dzisiaj godzina policyjna tak wcześnie?
anipla 02:39, 13 mar 2013

ostatnio snięta chodzę ..a ptaszki ćwierkały że tu ciśnienie podnieśc można ...przyleciałam i podziałało

racja Madżenko -za wcześnie
Izu Anitkam
anipla 10:34, 14 mar 2013

Ale długa ta godzina policyjna......
aneta230972 17:16, 14 mar 2013

Konstancja30 napisał(a)
rany ... Madżenka a co ty możesz o dole wiedzieć ))

absolutnie uzurpuje sobie wszelkie prawa do doła na wyłączność ... i to wielopłaszczyznowo ...

Ja mam doła giganta już kilka tyg. Znalazłam sobie winowajcę i wszystkie moje zmienne nastroje zwalam na pogodę. No ktoś winny przecież musi być. Ja nie mogę się przyznać do winy bo dół był by proporcjonalnie większy a taki już się nigdzie nie zmieści.
Pozdrawiam wszystkich z dołem i bez.
Konstancja30 20:12, 15 mar 2013

nie wiem czy u mnie szklanka do połowy pełna czy pusta albowiem ... no własnie

nie wiem co mnie podkusiło ale policzyłam ... tak ... ja policzyłam piątki tym razem .. bo dziś jest piatek ... niby huuura bo piątek to weekend ... radocha znaczy ...

teoretycznie bo jakoś te piątki som co i rusz i dopiero był zeszły piątek a już jest aktualny a nawet się nie zdążę zorientować kiedy będzie piątek kolejny ... i do zaliczenia kolejnego roku (co akurat nie jest najbardziej oczekiwane ) zostało mi tylko 15 !!! piątków ... masakra )))) ...

tą względną piątkową teorią czasu buziam ...

jedyna nadziej, że ten kolejny będzie ciepły ... ... oby ))
Mala_Mi 08:35, 16 mar 2013

Tak Iza.. i tu jest sens tego co piszesz.. gonimy do weekendu...a t oucieka nam kolejny tydzień życia.. ja też ani się obejrzę, a już mam piątek.... Najgorzej, że pomiędzy piątkiem, a poniedziałkiem jest jeszcze szybciej.. .... Kiedy ja przeniosę szklarnię... nie dość że pomiędzy piątkami jest tylko jedne dzień, weekend ma 1 godzinę.... to ta ilość śniegu...... do maja liczę, że się roztopi
Madzenka 08:36, 16 mar 2013

Piątkowa teoria dziejów godna Nobla!
JulkAd 08:49, 16 mar 2013

Iza świetnie to ujęłaś, ale ja mam podobnie...mój tydzień to poniedziałek i piątek, poniedziałek i piątek... a weekendu w ogóle nie zauważam...tylko czy to powód do radości, że weekend co drugi dzień mamy?
Zeta 09:19, 16 mar 2013

Czyli liczymy dni na piątki ?? Hahah dzisiaj sobota ale po tych śnieznych burzach wiara mi przybyła ze bedzie już lepiej ....świeci słońce ...nadal walczymy z odkopywaniem się z zasp.
Milka 19:11, 16 mar 2013

Izus kochana, dziś Izabeli, czyżby twoje święto?
składam zyczenia, ich nigdy za wiele, więc nawet jak masz w innym terminie, wszystkiego najlepszego

i wiosna dzisiejsza