Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Sebek 23:25, 11 mar 2013

No i teraz mamy wszystko biało na czarnym gdzie Iza nam się podziewa No ale jak widzę nieszczęścia chodzą stadami - i w pracy - i w domu....Wszystko sobie przeanalityzowałem....No i doszedłem do wniosku, że nie dasz rady się rozpączkować i być tu i tu jednocześnie....No proste jak deska berlińska....A orzeszkami się nie przejmuj...lepiej zjeść i odchorować, niżby miało się zmarnować Jak się uporasz z piesą, powstaniesz jak sfinks z popiołów ( a raczej kudeł ) i będziesz znów jak ryba to będzie cyk bum bum A wtedy piękny skrót poprosimy
agniecha973 23:31, 11 mar 2013

Nie wiem czy nie wywołam dodatkowego zejścia w dół poprzez rozpamiętywanie strat, ale muszę zapytać: CO TO SĄ OKSFORDKI CO JE PIESA ZJADŁA???
Mala_Mi 23:36, 11 mar 2013

Buty?????? Bo też nie wiem.....
Konstancja30 23:42, 11 mar 2013

agniecha973 napisał(a)
Nie wiem czy nie wywołam dodatkowego zejścia w dół poprzez rozpamiętywanie strat, ale muszę zapytać: CO TO SĄ OKSFORDKI CO JE PIESA ZJADŁA???

teraz to som oksfordki co je piesa zjadła ... skorzystałam z dokumentacji zbrodni i oto one

mam bogatą teczkę takich obdukcji i wiele par butów do "odkupienia" ... tylko Kila łypie okiem i numeru konta nie zdradza ...
agniecha973 23:45, 11 mar 2013

Buu...
Ale teczki pilnuj, kto wie na co się może przydać.
Konstancja30 23:46, 11 mar 2013

Sebek napisał(a)
No i teraz mamy wszystko biało na czarnym gdzie Iza nam się podziewa No ale jak widzę nieszczęścia chodzą stadami - i w pracy - i w domu....Wszystko sobie przeanalityzowałem....No i doszedłem do wniosku, że nie dasz rady się rozpączkować i być tu i tu jednocześnie....No proste jak deska berlińska....A orzeszkami się nie przejmuj...lepiej zjeść i odchorować, niżby miało się zmarnować Jak się uporasz z piesą, powstaniesz jak sfinks z popiołów ( a raczej kudeł ) i będziesz znów jak ryba to będzie cyk bum bum A wtedy piękny skrót poprosimy

Sebek ja się pogubiłam okrutnie ... i nie pomnę czy Ty na tej ekonomii się zaczepiłeś czy na ogrodach ... po "przeanalizowałem" obstawiam to pierwsze ... a po całości to i dyplomacja może się przypałętać w jakim fakultecie ... co do orzeszków masz świętą rację ... skrót jak urlop wezmę ...
Bogdzia 23:47, 11 mar 2013

Pozdrówka.Częste zaglądanie do Ciebie grozi podniesionym cisnieniem ze śmiechu dlatego muszę je ograniczac.
Konstancja30 23:47, 11 mar 2013

agniecha973 napisał(a)
Buu...
Ale teczki pilnuj, kto wie na co się może przydać.

buuuu ... a to nie najukochańsze co żeżarła ... teczka pęcznieje ... i zaczyna jak kojec wyglądać ... na teczkach zawsze źle się wychodzi ))))
Madzenka 23:52, 11 mar 2013

I jak tu mieć z Wami doła z powodu tataraku nie mam oksfordek więc straty nie zaliczyłam. Piesia się leni ale ma krótką sierść którą brzeszczotem ( !!!!) wyczesuję. Alergię na piesię nie mam, ale mam na roslinki w ogrodzie , posiadam jednakże skuteczne antidotum wasnej produkcji, którym się mogę dowolnie zażerać a gdy w skuteczność przestaję wierzyć puszczam sobie reklamę tego antidotum , ktorą sobie sama nakręciłam... Żon szczęśliwie caly, nie polowa, bo kto by obiad ugotował? Ja siem zapytowuję, która połowa Żona wazniejsza?
Jedyny problem, to że pompa ciepła znów odmówiła posluszeństwa, znaczy się straciła "communication or system fault " cokolwiek to oznacza i po powrocie z pracy w domu było 16 stopni... Zatem tatarak przeniesiony do domu nie odczuł wstrząsu termicznego... A ja ukryta pod kocykiem biegalam po Waszych ogrodach

Jak sfiksy z popiołu lub jak uciemięzony lud odrodzimy sie za tydzien wraz z nadejściem ciepełka.

A dla rozgrzewki przed sezonem uprasza się o skrócik forum i dyskusje wielopoziomowe
Konstancja30 23:53, 11 mar 2013

Bogdzia napisał(a)
Pozdrówka.Częste zaglądanie do Ciebie grozi podniesionym cisnieniem ze śmiechu dlatego muszę je ograniczac.

Bożenko to ja zawsze będę miała dla Ciebie muffinkę z aronią i ciśnienie nie podskoczy ciesze się, że Cię jednak zaryzykowałaś ... buźka