Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

greglis 22:13, 15 cze 2013

Super, a może macie ochotę też do mnie wpaść, mieszkam od Danusi parę minut drogi. Do Danusi też wpadnę ale po 13 będę już u siebie
Konstancja30 22:19, 15 cze 2013

greglis napisał(a)
Super, a może macie ochotę też do mnie wpaść, mieszkam od Danusi parę minut drogi. Do Danusi też wpadnę ale po 13 będę już u siebie

Kasiu zobaczyć "zaczarowany ogród" ... potfffora rzygacza (nawiasem mówiąc jest uroczy ) z angielskim przedogródkiem ... bardzo bym chciała i myślę, ze dziewczyny też ... wierzę,że zorganizujemy czas na kilka ogrodów (i Bronisze ale ciiiiiiiiiiiiii) ...
greglis 22:21, 15 cze 2013

To zapraszam
ka1sia 22:33, 15 cze 2013

Hej hej, jestem ale było fajnie! uwielbiam naszą świętokrzyską grupę
Iza, Asia dziękuję za przemiłe spotkanie i już czekam na następne

ka1sia 22:36, 15 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

Kasiu zobaczyć "zaczarowany ogród" ... potfffora rzygacza (nawiasem mówiąc jest uroczy ) z angielskim przedogródkiem ... bardzo bym chciała i myślę, ze dziewczyny też ... wierzę,że zorganizujemy czas na kilka ogrodów (i Bronisze ale ciiiiiiiiiiiiii) ...

jedna z dziewczyn bardzo chce (nie wątpię, że druga też ) ależ to będzie przyjemność
Sebek 22:48, 15 cze 2013

Fajną wyprawę dziś miałyście Do zobaczenia za tydzień
noemi 22:56, 15 cze 2013

Iza ... jak się cieszę , że się widzimy u Danusi to już tuż, tuż ... dzisiejsze Wasze spotkanie bardzo urocze ślicznie Ci przy tym wiązie czy to nie wiąz bo się zgubiłam .... ale ja ma lekki stan podgorączkowy to mi wybacz ... pozdrawiam całą grupę świętokrzyską
Joaska 22:59, 15 cze 2013

greglis napisał(a)
A wiąz w szkółce cudny był, ja się zakochałam trzy lata temu w nich i mam takie trzy sztuki.. Właśnie niedawno się dowiedziałam że można je fajnie prowadzić na starym dużym parasolu. Spróbuję na wiosnę, bo moje mocno oklapły.
Czy ja się dobrze doczytałam że na Święto Róż się do Danusi wybierasz ?

No widzisz i ta informacja o tym parasolu bardzo cenna by była gdybym ni e pomyliła leszczyny z wiązem ale już plan mam urodziny niedaleko , wiąz na prezent chyba będzie
Joaska 23:00, 15 cze 2013

ka1sia napisał(a)

jedna z dziewczyn bardzo chce (nie wątpię, że druga też ) ależ to będzie przyjemność

Druga też chętna
Dziewczyny to plan wycieczki musze zaplanować, (bo ja lubię planować )
co bysmy do poniedziałku do domu wróciły bo z Izy roztargnieniem to może być różnie
Konstancja30 23:05, 15 cze 2013

Joaska napisał(a)

Druga też chętna
Dziewczyny to plan wycieczki musze zaplanować, (bo ja lubię planować )
co bysmy do poniedziałku do domu wróciły bo z Izy roztargnieniem to może być różnie

z moim zmysłem orientacji to możemy o przystań w "Copot" zahaczyć ... i forum to wie ... niestety ... Asia oczywiście, że logistyka w twoich rękach

ale z tym poniedziałkiem to nic nie da się zrobić ??? ... bo jakby się tak zastanowić