Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

ka1sia 22:21, 23 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

o tym szyku to przemilczmy bo moja pani psor od języka to by chyba parasol na mnie złamała przeczytawszy ...

ogród marzeń zaczyna istnieć ... ale jazda ... ... kurde no nie ...

pani psor może być z Ciebie dumna

no jazda, jazda, bez trzymanki kurde, a ja się cieszę, jak głupia, bo sobie ten ogród i jego powstawanie mogę oglądać na żywo ma się to szczęście, no nie?
Robaczek 22:22, 23 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

Alinko (...) do takich perełek jak Twój ogód .. czy wiele ... wiele tych moich ulubionych tutaj to ciągle daleko...(...)

Dobra, to ja poproszę tą listę ulubionych cobym miała lekturę na kolejne wieczory, jak mi się Marquez znudzi
A teraz idę do Alinki...
Mala_Mi 22:23, 23 lis 2013

Zanim tu sie doczłapałam, to już fszyscy fszystko napisali

Mesia dam poprowadzić..... no bo jak by nie.. Adamo to mój brat przecie... to jak rodzina....
I pamiętaj... jakieś chabazie jeszcze masz obiecane.. musisz gdzieś im miejsce znaleźć.. ... bo ja też chcę w historię sie wpisać.. jak ten Klaudiusz....tfuu , paskudna postać i to chłop.. wiec jak Messalina.. ... no też nie ideał.. ale moja wiedza historyczna dalej nie sięga koneksji z Kaludiuszem.. no chyba że koń. Ale w moim przypadku koń sie może uśmiać, albo można pomieniać sie na głowy z kobyłą.. jedno i drugie mi nie pasi...
A wiec Messalina ma dla Cie przetacznik christa.. i sadzonki orlików się mnożą... i co tam jeszcze było.. bo nie zapisałam.. a i może chcesz panieński welon?... (cholerna skleroza.... drugiej nazwy zapomniałam).....
Kamajla 22:31, 23 lis 2013

boszzz, jak tu piknie! i nie tylko zdjęcia mam na myśli
makkasia 22:31, 23 lis 2013

asc napisał(a)

Mesia dam poprowadzić..... no bo jak by nie.. Adamo to mój brat przecie... to jak rodzina....
I pamiętaj... jakieś chabazie jeszcze masz obiecane.. musisz gdzieś im miejsce znaleźć.. ... bo ja też chcę w historię sie wpisać.. jak ten Klaudiusz....tfuu , paskudna postać i to chłop.. wiec jak Messalina.. ... no też nie ideał.. ale moja wiedza historyczna dalej nie sięga koneksji z Kaludiuszem.. no chyba że koń. Ale w moim przypadku koń sie może uśmiać, albo można pomieniać sie na głowy z kobyłą.. jedno i drugie mi nie pasi...
A wiec Messalina ma dla Cie przetacznik christa.. i sadzonki orlików się mnożą... i co tam jeszcze było.. bo nie zapisałam.. a i może chcesz panieński welon?... (cholerna skleroza.... drugiej nazwy zapomniałam).....

Jezusie ja se pampery muszę kupić bez tego przeczytać Was ani rusz ...uwielbiam się tak śmiać tylko zamknięcia już nie te ... Panieński welon toz to szoook ...cóż to takiego ??
Konstancja30 22:32, 23 lis 2013

asc napisał(a)

Anek z tą Messaliną to trafiłaś centralnie obok )))))))) ... od razu moje myśli pobiegły do tamtego poranka gdy przy mniamaniu śniadanka odkrywczo stwierdziłaś kim to w życiu nie mogłabyś być ... i dociekliwość syna Macieja względem tych niemożności ... i nie wypowiedziane a oczywiste Twe wyjaśnienia ... i Kazka nieme potwierdzenie ... i Mesalina ....

i leżę w spazmach bo uspokoić się nie mogę ))))))))))))))))
Konstancja30 22:35, 23 lis 2013

ka1sia napisał(a)

pani psor może być z Ciebie dumna

no jazda, jazda, bez trzymanki kurde, a ja się cieszę, jak głupia, bo sobie ten ogród i jego powstawanie mogę oglądać na żywo ma się to szczęście, no nie?

szczęście to mam ja !!! ... powoli się Kasiu będziemy delektować jego powstawaniem ... w przerwach pomiędzy leśnymi spacerami ... widzisz jakie graby som cudne ... to chrześniaki Twoje
Konstancja30 22:41, 23 lis 2013

Robaczek napisał(a)

Dobra, to ja poproszę tą listę ulubionych cobym miała lekturę na kolejne wieczory, jak mi się Marquez znudzi
A teraz idę do Alinki...

w kierowaniu na właściwe tory wątkowe nie do zastąpienia jest Madżenka ... ma w małym paluszku i to u stóp bogate merytorycznie jak i frywolne w wielopoziomowych dysputach typy ... poczekajmy na Madżenkę ... a skoro już wspamniana to macham i życzę udanej zabawy
ka1sia 22:41, 23 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)

szczęście to mam ja !!! ... powoli się Kasiu będziemy delektować jego powstawaniem ... w przerwach pomiędzy leśnymi spacerami ... widzisz jakie graby som cudne ... to chrześniaki Twoje

i będą Ci o mnie przypominać jakbyś za długo na spacer nie przyjeżdżała

Konstancja30 22:43, 23 lis 2013

makkasia napisał(a)

Jezusie ja se pampery muszę kupić bez tego przeczytać Was ani rusz ...uwielbiam się tak śmiać tylko zamknięcia już nie te ... Panieński welon toz to szoook ...cóż to takiego ??

ten problem został już jakiś czas temu zauważony ... czasami wychodzi na jaw niedoskonałość drobna sprzętu a konkretnie brak wycieraczek przy monitorach ... i tak ogrodniczkowanie wyniosło na jaw problem niedoskonałości homo sapiens i techniki ... a ono samo idealne