Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Zielona 21:53, 30 gru 2013

Iza... patrzę sobie na fotę i śpiewam "Witaj, Królowo!"
Nom... co tu napisać... miłościwie nam jaśniejąca Konstancjo... "Witaj, Królowo!"
Konstancja30 21:55, 30 gru 2013

heloł ... jak ja mam poważną autorką zostać jak Wy siem tu ciągle ze mnie śmiejcie ... khmmmmmmmm ???
Konstancja30 21:57, 30 gru 2013

Zielona napisał(a)
Iza... patrzę sobie na fotę i śpiewam "Witaj, Królowo!"
Nom... co tu napisać... miłościwie nam jaśniejąca Konstancjo... "Witaj, Królowo!"

Marta ten myk z lampkami to chyba opatentuje !!! ... do tej pory uważałam, ze najlepsze moje foty to te w goglach i w kapeluszu ... ale jasność pobiła maksymalne możliwości dwóch wymienionych wcześniej ... i teraz bez 300 lampek ... przynajmniej ... zakaz fotografowania ))
Magda70 21:57, 30 gru 2013

ale nie masz byc poważną autorką...możesz być komediową
ana_art 21:58, 30 gru 2013

nie marudź! ważne by się sprzedawało
Konstancja30 21:59, 30 gru 2013

Magda70 napisał(a)
ale nie masz byc poważną autorką...możesz być komediową

dobrze to faktycznie dobra ewentualność ...
Zielona 22:03, 30 gru 2013

Ha! 300 lampek. Uff... akurat tyle jaśnieje na mojej choince. Zapraszam na wielkopolską sesyję fotograficzną. W kominku rozpalę, świeczki Tobie poustawiam w ilości hurtowej. Bądź Celebrytką na Ogrodowisku! Poważna promocja z poważną sesją sprzeda Twoje książki zanim jeszcze się ukażą
Konstancja30 22:06, 30 gru 2013

Margarete napisał(a)
Czytam i czytam Izuś......(w pracy będąc..!!!?!!!) .......... i usmiecham sie do komputera, az szef podejrzanie na mnie patrzy..........
Napiszże kofana tą ksiązkę pierwszą wreszcie to i ja ją nabędę i ty sie wzbogacisz, a i ja może na jakiś odprysk tego bogactwa sie załapie
Pięknie, klimatycznie, świątecznie u ciebie, półka rzutem na taśme zrobiona przez eMa sliczna, duperelki z szyszkami śliczne................klimatycznie, świątecznie i choć biel dominuje to jakoś tak ciepluchno u ciebie, nie chłodno........akurat odpowiednio zeby to slow....z odrobina winka i makowaca .....smakować.
Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg twoich "powieści"

Małgosiu ja net z telefonu wyciepałam bo jak w autobusie na forum żurawia zapuściłam to potem odprowadzana spojrzeniami dość mylnie owo zainteresowanie odczytywałam ... aż raz w jakimś przebłysku rozsądku dojrzałam, ze te spojrzenia zaniepokojone som ! ... no mogłam skończyć w kaftanie ...

świąteczny domek uwielbiam ... najbardziej chyba jednak kofam te własnoręcznie zrobione wianki ... szyszkowe duperelki ... są słodkie i własne ... i cieszą
bociek 22:07, 30 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

nic do wieszcza nie mam poza czcią ale ja jednak pomiędzy makabrą a makabrą poproszę ... ... Kaśka ... a co Ty zrobisz jak ja od łapki machnę dwupak ??? ... no ... który z panów na makulaturę poleci ... bo wiesz ja Ci wyślę z autografem więc chiba nie wyciepasz ???

Wtedy nawet Anne Karenine eksmituje i w ogole cale przemeblowanie biblioteczki zrobie. Dla literatury napisanej przez Ciem z dedykacjom osobistom jestem gotowa Zona plyty wyciepac do garazu, a co, po 20 latach to rozwod juz tak nie boli co??? Mogiem oltarzyk se zrobic, nasza wspolna slitfocia i ksionzki po bokach i do tego lawenda, roza, cegla i no sama fiesz
Konstancja30 22:26, 30 gru 2013

bociek napisał(a)

Wtedy nawet Anne Karenine eksmituje i w ogole cale przemeblowanie biblioteczki zrobie. Dla literatury napisanej przez Ciem z dedykacjom osobistom jestem gotowa Zona plyty wyciepac do garazu, a co, po 20 latach to rozwod juz tak nie boli co??? Mogiem oltarzyk se zrobic, nasza wspolna slitfocia i ksionzki po bokach i do tego lawenda, roza, cegla i no sama fiesz

no siem zagalopowałam ... Kasia, ze ołtarzyk ... że focia a ja zaraz walizki pakuje i ... ehhh fiesz ... no ale otrząsnęłam się w porę ...