Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:30, 30 gru 2013

paniprzyroda napisał(a)
Doczytałam o pani z Jagodowego, to moja mistrzyni, jeśli chodzi sprytne łapki... Konstancjo, a może nie wazon typowy a lampion szklany, bywały teraz przed świętami dość wysokie, szerokie, poręczniej byłoby też dokleić końcówkę. Swoją drogą kupiłam trzy klosze już ze szklanymi uchwytami, ale szukam okrągłych desek o średnicy 17 cm. Jeśli nie znajdę, to wyrzynarki trzeba będzie użyć.
Na książkę też się piszę... pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę.

jak już są trzy klosze to okrągłe podstawy faktycznie można dociąć bez problemu wyrzynarką ... mozolna to praca ale do wykonania ... w każdym z ogrodów będą się prezentować ślicznie ... w domku zresztą również ...

dziękuję za odwiedziny i również życzę szczęścia i wszystkiego dobrego w Nowym Roku ...
Konstancja30 21:34, 30 gru 2013

bociek napisał(a)
Iza, pisz te ksiazke bo akurat na niom jednom mam miejsce na polce. Bedziesz stala miedzy Nesbo a Larssonem... No chiba, ze wolisz kolo Mickiewicza...

Buziaki na Nowy Rok

nic do wieszcza nie mam poza czcią ale ja jednak pomiędzy makabrą a makabrą poproszę ... ... Kaśka ... a co Ty zrobisz jak ja od łapki machnę dwupak ??? ... no ... który z panów na makulaturę poleci ... bo wiesz ja Ci wyślę z autografem więc chiba nie wyciepasz ???
ana_art 21:38, 30 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

nic do wieszcza nie mam poza czcią ale ja jednak pomiędzy makabrą a makabrą poproszę ... ... Kaśka ... a co Ty zrobisz jak ja od łapki machnę dwupak ??? ... no ... który z panów na makulaturę poleci ... bo wiesz ja Ci wyślę z autografem więc chiba nie wyciepasz ???

błachacahacha
ana_art 21:38, 30 gru 2013

tak się uchachałam, że dubel mi wyszedł
Konstancja30 21:39, 30 gru 2013

Evchen napisał(a)
Izabello, to ja się piszę na pierwszy egzemplarz ksiażki z autografem i dedykacją, żeby nie było, że przypadkowo mi się otrzymało... no może być drugi... bo pierwszy przynależy się Madżen za prompocję obiecaną A Madżen zrobi to perfekcyjnie, bo inaczej nie potrafi, choćby nie wiem jak się starała
o X60 czy innym skrócie nie doczytałam.. czytałam tylko, że jakaś Ch.. z nożem cuda wyczynia. Ale to u Madżen było.. i Pin itd. dostałam oczopląsu od ilości zdjęć Madżen nt jogi i innych wygibasów. Pląsy oczu nie poskutkowały pląsami ciała.. nadal w rozmarze x.. pozostaję

Macham. Cmokam. Czekam w kolejce

Ewa oczywiście, że u Madżen ... no chyba nie podejrzewasz mnie o skalpel wobec siem ... czy p90x choć bardzo ładnie brzmi ... co więcej Motylek jak na motylka przystało z lekkością się o procederze wypowiadał ...
po zastanowieniu chyba jednak jakąś dyscyplinę powinnam sobie narzucić bo jak zacznę pisać i wcinać makaroniki (no tak to widzę słodko ) to zacznę jako 60 a skończę jako 90 ... kilo

Madżen już 3/4 zrobiła za mnie ... jak pierwszego rozdziału do końca stycznia nie machnę to jej w oczy nie spojrzę ...
Zielona 21:40, 30 gru 2013

Iza... po takich Twoich wpisach to ja sobie myślę, że książki na siłę popełniać nie musisz. Nawet w najpiękniejszym brulionie. Popełniaj wpisy. W ilości hurtowej Tylko... jak Ty na tym zarobisz...? Promotorka coś wymyśli
Konstancja30 21:41, 30 gru 2013

beta napisał(a)

a Ty przy choince olśniewająca

prawda ? ... dosłownie nawet bym rzekła
Magda70 21:46, 30 gru 2013

Konstancja30 napisał(a)

prawda ? ... dosłownie nawet bym rzekła

O matuchno...popłakalam się...spazmow prawie dostalam...a M się dziwnie patrzy

Konstancja30 21:49, 30 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Czytam.... i sie śmieje jak gupi do monitora.... i widzę już Alinkę i Ciebie uczepione mojej klapy .... i jak tak szur, szur.. jak ktoś nieobeznany to przeczyta, to będzie chciał nas w wariatkowie zamknąć

Oj Iza my dwie takie różne som... ale te różne sie przyciągają ... wiec może ta broszka nie odpadnie....

I jak masz tę kurtkę??? Doszła?? Śnieg spadnie.. możesz przyjechać.. bo w książce musi być ciąg dalszy To już rok będzie.. ależ ten czas zapitala..

uwierzyć nie mogę, że to kalectwo to ja ... ... Aniu zrozumiałam wybieg ... ... no jak spec promocja zawiedzie ... marketing szeptany nie wypali to ludzie z litości !!! kupią ... kofam WAS

kurtka doszła ... pełen wypas ... nawet dobra co przy moim wyścigu z kaloriami dziwi ... ja nie dojdę ani nie dojadę bo nie dość, ze kalectwo to jeszcze koncertowe ... ale to dopiero początek roku ... nadrobimy jak ja dogonię samą siebie ... czas dostał jakieś turbo ... lada moment tulipany zakwitną

no a żeby jednak mnie z tego frapującego ujęcia pod boczki nie zapamiętano to pozwolę sobie wkleić raz jeszcze swe olśniewające oblicze ... a kysz pokrace ...

ana_art 21:50, 30 gru 2013

Magda70 napisał(a)

O matuchno...popłakalam się...spazmow prawie dostalam...a M się dziwnie patrzy

miałam to samo z tą różnicą, że nikt na mnie nie patrzył bom sama