Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

bea_ta 10:39, 30 paź 2012

Witam Betysiu poraz pierwszy i napewno nie ostatni...
przeczytałam "od deski do deski"...jak ulubioną książkę...
wszystkie Twoje niesamowite historie...
...zazdroszczę ciepełka i słoneczka
pozdrawiam i będę zaglądać...zresztą każdy dzień w pracy zaczynam od Ogrodowiska
i moich ulubionych wątków...
Pszczelarnia 10:51, 30 paź 2012

Betysiu, ja od 40 lat na śniadanie jem konfiturę (albo miód). A od x lat piję kawę do tego. Ale smaka mi narobiłaś na te malinowe.
betysia 11:00, 30 paź 2012

bea_ta napisał(a)
Witam Betysiu poraz pierwszy i napewno nie ostatni...
przeczytałam "od deski do deski"...jak ulubioną książkę...
wszystkie Twoje niesamowite historie...
...zazdroszczę ciepełka i słoneczka
pozdrawiam i będę zaglądać...zresztą każdy dzień w pracy zaczynam od Ogrodowiska
i moich ulubionych wątków...

Beatko witam cie bardzooooooooooooooo serdecznie i dziekuje za cieple slowa!!!!
troszke ci poprojektowalam na rabatkach hihi...ale to tylko z czystego serca...przepraszam,jak moje wizje nijak sie maja do twoich oczekiwan!!!!!
sciskam i witam raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!
betysia 11:03, 30 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Betysiu, ja od 40 lat na śniadanie jem konfiturę (albo miód). A od x lat piję kawę do tego. Ale smaka mi narobiłaś na te malinowe.

Pszczolko...a ja w Polsce nigdy nie jadalam sniadan na "slodko".... nauczylam sie tutaj...swierza bagietka, pachnacy dzem, slodki miod lub smietankowy twarozek...i kawusia z mleczkiem...
miodek uwielbiam ale tylko lejacy....jadam bardzo czesto, na bagietki lub...do herbatki cytrynowo-imbirowej...uuuu palusie lizac.....
sciskam Ewus!!!!!!!!!!!!!!!!
Daneczka69 11:11, 30 paź 2012

Dzień dobry Betysiu kochana ja już dawno po kawie co prawda ale wpadłam życzyć wszystkiego miłego i uśmiechu na buziaku ściskam mocno i Czarnulkę pogłaszcz ode mnie poproszę
betysia 11:14, 30 paź 2012

Daneczka69 napisał(a)
Dzień dobry Betysiu kochana ja już dawno po kawie co prawda ale wpadłam życzyć wszystkiego miłego i uśmiechu na buziaku ściskam mocno i Czarnulkę pogłaszcz ode mnie poproszę

jakaz ja steskniona za Toba jestem niezmiernie, to ty nawet nie masz pojecia!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzies ty byla kiedy cie nie bylo?????????????????
ale za to teraz szczescie i usmiech powracaja jak tsunami....
sciskam, tuliskam i ....ciesze sie,ze jestes....
Milka 11:14, 30 paź 2012

Ale kawowo - bagietkowo, od razu chandra przegoniona!...może i wyższe te temperatury u ciebie, ale od oceanu jednak wieje! pokaż Betysia, co tam w ogrodzie, jak w waszym regionie wygląda jesień; ciemno rano i po powrocie, wg mnie to największy mankament tej pory roku, ale cóż, ciut,,ciut i wiosna zawita
buziam, a ja zajadam chlebek z dynią i twarożek
betysia 11:19, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Ale kawowo - bagietkowo, od razu chandra przegoniona!...może i wyższe te temperatury u ciebie, ale od oceanu jednak wieje! pokaż Betysia, co tam w ogrodzie, jak w waszym regionie wygląda jesień; ciemno rano i po powrocie, wg mnie to największy mankament tej pory roku, ale cóż, ciut,,ciut i wiosna zawita
buziam, a ja zajadam chlebek z dynią i twarożek

smacznego Irenus!!!!!!!!

postaram sie w weekend gdzies porusza troszke i aparat zabiore...
co do wiatrow to w sobote wialo niemilosiernie ale to zazwyczaj 1 dzien i mija!!!!!
na razie slonko, spokoj wiec nic tylko buzki grzac!!!!!!
Gardenarium 11:21, 30 paź 2012

A czy piłaś kawę z miodem? Plus mleczko. Polecam

Instagram Ogrodowiska
betysia 11:24, 30 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
A czy piłaś kawę z miodem? Plus mleczko. Polecam

nie pilam...ale z najwieksza przyjemnoscia sprobuje ino do domku zawitam!!!!
alez mi smaka Danusiu narobilmas!!!!!!
az slinianki oszalaly.....