Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

AniaK 09:01, 30 paź 2012

Betysiu i kawusia i bagietka i malinki, same pysznosci.
15st w dzien toż to upały. U nas dziś śnieg

Pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 09:01, 30 paź 2012

Piję kawusie... i jem to co się w lodówce zostało.. wiec na bagietkę ekstra przyleciałam od razu....
Róże, hortensje....ależ Betysiu szalejesz.. .... już lata nie mogę się doczekać
Zresztą o tej porze roku łapię jesienną chandrę.. jak Danusia... a zmiana czasu to najgorszy możliwy wynalazek.... na plus, że można bezkarnie pospać dłużej, ale na minus, że dzień się kończy zanim człowiek wyjdzie z pracy....
Ale co tam...razem damy radę
Agacia 09:10, 30 paź 2012

Betysiu, słodziaku jeden, uśmiechy przesyłam
betysia 09:44, 30 paź 2012

Marku...witaj w kawiarence...milego dnia na zajeciach!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ulenko...witaj slonko...podziwiam samozaparcie i checi do cwiczen!!!!!!! ja niby tez postanowienia mam ale z dyscyplina u mnie kiepsko a raczej gorzej niz kiepsko...

Hanus:)...witaj na kawusi i sniadanku....

Aniu- slonce, gdzies umknal mi twoj watek, oj zaraz zagladne a na bagietke i kawusie zapraszam zawsze- buziaczki!!!!

Anus asc- wiedzialam,ze jestes... konfitura malinowa od sasiada...pamietasz...tego z koszykiem?!
co do chandry...mnie dopada w kazdy poniedzialek....i nie chodzi o to,ze poniedzialek, tylko w poniedzialki wyjezdzam sluzbowo wczesnie gdy jest jeszcze szaro i wracam gdy juz jest szaro...choc wczoraj towarzyszyl mi cudny zachod slonca, niebo mienilo sie w kolorze pieknego blekitu i rozu a w tle pola, wiatraki i cienie wielkich drzew...szkoda,ze aparatu nie wzielam.... ale za to dzisiaj po widnemu wracam do domku i slonko swieci wiec jest cudniascie!!!!!

Agatko...usmiechy zwrotne dla Ciebie,...dzsiaj malinowe!!!!!!
zuza12 09:59, 30 paź 2012

Betysiu, dzięki za odwiedziny i zaproszenie na kawusię, ale ja raczej herbaciana dziewczyna jestem. Uwielbiam owocowe herbatki, wiec jesli można to ja poproszę herbatkę. Za oknem tak sypie, aż żałuję, że nie mam aparatu w pracy. Wizyta u Ciebie i już cieplej człowiekowi na sercu.
Pozdrawiam
betysia 10:03, 30 paź 2012

zuza12 napisał(a)
Betysiu, dzięki za odwiedziny i zaproszenie na kawusię, ale ja raczej herbaciana dziewczyna jestem. Uwielbiam owocowe herbatki, wiec jesli można to ja poproszę herbatkę. Za oknem tak sypie, aż żałuję, że nie mam aparatu w pracy. Wizyta u Ciebie i już cieplej człowiekowi na sercu.
Pozdrawiam

Zuzko...jak w kawiarence...to i owocowa herbatka sie znajdzie dla goscia...i z sokiem malinowym !!!!!
...a moze z cytryna, miodem i imbirem?????? - to ulubiona mojego synusia...innej nie pija!
monitka 10:11, 30 paź 2012

Betysiu u Ciebie jeszcze takie ciepłe, słoneczne fotki...można oko nacieszyć i choć chwilę ogrzać się w ciepełku pozdrawiam
zuza12 10:15, 30 paź 2012

betysia napisał(a)

Pozdrawiam

Zuzko...jak w kawiarence...to i owocowa herbatka sie znajdzie dla goscia...i z sokiem malinowym !!!!!
...a moze z cytryna, miodem i imbirem?????? - to ulubiona mojego synusia...innej nie pija!

Może byc ta z imbirem, bo takiej jeszcze nie piłam. Moja ulubiona to żurawinowo-wisniowa.
monitka 10:16, 30 paź 2012

Betysiu u Ciebie jeszcze takie ciepłe, słoneczne fotki...można oko nacieszyć i choć chwilę ogrzać się w ciepełku pozdrawiam
Evchen 10:27, 30 paź 2012

Betyś, buziam zakupów nie robiłam, nie mam czasu przysiąść i wybrać