Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

anula_wn 11:28, 30 paź 2012

Betysiu, witaj słoneczko uśmiechnięte
miłej pracki Ci życzę i spokojnego, radosnego dnia !
Urszulla 11:56, 30 paź 2012

Betysiu miło mi za Twoje odwiedzinki, pozdrawiam cieplutko z zimowej krainy

Różyczki posadzone u Ciebie, w taką pogodę będą miały się ciepło i bez drastycznych niespodzianek
grupa_trzyma... 00:51, 31 paź 2012

Betyś! Jestem pierwsza w kolejce do dzisiejszej kawki? Bagietki, malinki się pani powodzi, co?
Do bywalców Kawiarenki u Betysi: uprasza się o niewpadanie do jesiennych dołków. Jesień piękna jest! Wszak to najbardziej kolorowa pora roku. Te pajęczynki na drzewach, te ostatnie promienie słońca przebijające się przez chmury...Jesienną chandrę przeganiamy grabiami Ludziska! Pokochajcie jesień! Miłego dnia wszystkim!
Ewa 06:49, 31 paź 2012

Też witam raniutko i uściski ślę
hanka_andrus 07:17, 31 paź 2012

Grabie jesienią mają różne zastosowanie......mogą być użyte i do odganiania chandry.....jak najbardziej!
Pozdrawiam z rana....i zostawiam na dobry dzień małą kuleczkę/wolno patrzeć,nie zażywać!/

betysia 08:23, 31 paź 2012

Dziewuszki...

Agus-
oj pierwsza na kawusi dzisiaj bylas.... a ja nie wiem jakim cudem jeszcze spalam!!!! oj nie ladnie, poprawie sie!!!!! Agulek przy tobie zadne doly nie mozliwe!!!!!! tam gdzie grabie, tam i radosci, slonko, usmiech i duzooooo radosci.... Tuliskam te antydepresyjne grabulki moje!!!!!

Ewus
- sloneczka, radosci i duzo przyjemnosci na dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!

Hanus
...popatrzylam, nie zjadlam...dziekuje za poranna wizyte i sciskam cieplutko!!!!!!!!!

KOchani, ja dzisiaj nieco spozniona....bo w pieleszach do 8.02 lezalam... synek ma 2 tyg ferii wiec i byl powod by o urlop wnioskowac... Tak wiec tydzien urlopu wziety i bede spac, leniuchowac , z moim malym dzentelmenem czas spedzac i w ogrodzie szalec ...tym bardziej,ze piekne slonko od rana swieci i zadnej chmureczki nie widac!!!!
Po sniadanku, ogarne moje zamczysko, obiadek i na rowery....taki plan a potem sie zobaczy....

Zycze Wam pogodnego dnia i jakis nieplanowanych przyjemnosci, duzoooo przyjemnosci!!!!!!
Bede zagladac , tuliskam, buziam i caluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lena 08:45, 31 paź 2012

Betysiu czyli wakacje
Używaj,śpij,ciesz się codziennością bo czas pomyka niemiłosiernie

Plan dnia bardzo mi się podoba - rowery szczególnie..już widzę jak pomykacie wśród lawendowych pól..

Ściskam i pozdrawiam
Daneczka69 09:13, 31 paź 2012

Witaj Betysiu miła

Życzę samych przyjemności podczas "wakacji" z młodym dżentelmenem
Ściskam i buziakuję Was oboje i mnóstwa słonka życzę

Milka 10:14, 31 paź 2012

Wakacje, ależ zachęcająco to brzmi! to słoneczko i do mnie dotarło, dzięki wielkie i bawcie sie wyśmienicie, leniuchowanie, to też zabawa
betysia 13:52, 31 paź 2012

Dziekuje slicznie za zyczenia ...mysle, ze urlop bedzie milusi....
my juz po obiedzia i zaraz w droge....
w slonku dzisiaj na pewno ok 20C....cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do zobaczenia.....
tulisiam!!!!!!!!!!!!