Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

jotka 08:56, 26 paź 2012

U mnie słonko świeci, tylko "nulowo" , to może zamiast kawusi herbatka z sokiem malinowym
hanka_andrus 11:34, 26 paź 2012

Dobrze,że nie jest mniej niż ZERO! Ale nocą może być.....Na wszelki wypadek,kwiaty z balkonu ściągnęłam na ten zimny czas...... ale czy wróci jeszcze ciepło do nas?
betysia 13:44, 26 paź 2012

Kruszynki moje kochane....

Marzenko, Haneczko, Irenus, Aniu ( merci), Majeczko, Anus asc, Kindziu, Agnieszko, Karola, Anitko, Dasiu, Lenus, Ewus, Agus grabulki, Ulenko, Jolus...

matuniu...Wy sie goscicie a wlascicielka kawiarenki gdzie??????????
oj nie ladnie z mojej strony...tuliskam i prosze o przebaczenie!!!!
Wczoraj po pracy koczylismy przeprowadzke laurentego i jeszcze kilka bylin do przesadzenia, i roze i ....do 20-tej kleczalam w ziemi...na koniec moze to smieszne ale podniesc sie nie moglam...bez pomocy ani rusz....
...a od ranka w pracy tone w dokumentach...ale juz wyplywam na powierzchnie...tym bardziej,ze juz niemal weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u mnie cieplutko, tz wczoraj bylo ok 22C i slonko, dzisiaj ciut chlodniej i pojawiaja sie chmurki ...
...dzisiaj powinna przyjsc czesc roz...wiec znow na kolana...ale jaka adrenaline czlowiek ma jak zaczyna puszczac wodze wyobrazni i niemal czuje juz zapach sadzonych roz....

Przepraszam strasznie,ze Was tak zaniedbalam u siebie i u Was... przepraszam kochane moje, postaram sie jak najszybciej uporac z obowiazkami i wrocic na dluzej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tym czasem sciskam kazda z Was z osobna i zycze Wam wszystkim przede wszystkim ciepla, slonka choc troszke i duzoooo przyjemnosci, jakichkolwiek przyjemnosci na nadchodzacy weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

caluje, sciskam, tuliskam....
wasza Betyska
Urszulla 14:02, 26 paź 2012

jotka napisał(a)
U mnie słonko świeci, tylko "nulowo" , to może zamiast kawusi herbatka z sokiem malinowym

To całkiem niezły pomysł.
Betysia sadzi róże bo u niej cieplej na pewno, a my herbatkę z soczkiem bo u nas zimno. Choć dziś pograbiłam liście dla przyjemności łapiąc ostatnie promienie słońca i przyjemny orzeźwiający lekki powiew dopóki sąsiad nie zaczął spalać plastików.
an_tre 19:51, 26 paź 2012

Trochę cię zaniedbałam Betysiu ale to nic straconego bo twój słoneczny ogród w cieplejszym klimacie zostawiam na szarugi listopadowe mam kilka wybranych do których w pochmurne dni będę zaglądać i ładować akumulatorki, żeby słota i brak słońca mnie nie zdołowały Buziole dziewczyno
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
anula_wn 20:02, 26 paź 2012

Betysiu,
pozdrawiam jesiennie
u nas już zimno (teraz -1), ale jeszcze słonecznie. To już jesień...., ba ! zima, nie ma rady na to
życzę Ci (Wam) miłego weekendu !
aga_k 20:04, 26 paź 2012

Betysiu, cieplutkiego i słonecznego weekendu......
MarekW 20:05, 26 paź 2012

Betysiu pięknie ja też już czuję te Twoje nowe róże i czekam na piękne zdjęcia Praca w ogrodzie to sama przyjemność i rozrywka choć kości bolą czasami
Mala_Mi 20:49, 26 paź 2012

Dobrze zorganizowana kawiarenka.. chwilkę pofunkcjonuje i bez właścicielki..... róże mus posadzić... i te 22 stopnie....

Gdyby nie mecz tenisa.. zostałabym się dłużej pogrzać kości..
andziulka 20:52, 26 paź 2012

Zazdroszczę Ci tych 22 stopni