Betysiu, Ty jesteś najbardziej "oblatana" na Ogrodowisku Widziałam Twoje ślady w tak wielu wątkach, że biorę Cie za przykład Energia aż z Ciebie emanuje ... i to tez będzie dla mnie (niedościgniony) wzór
Na razie po pierwsze kawie daję radę i ...
Iwonko...witam Cie bardzooooo cieplutko, slonecznie i slodko....dziekuje,ze zagladasz....
Jolus:).... oj jak sie wagarowalo tyle czasu to teraz nadrabiam tz probuje....i z tego wszystkiego nawet kawusi nie wypilam...ale juz lapie za kubeczek.... tulisiam!!!!!!
Giziu..... ciesze sie,ze podczytujesz, ze znajdujesz chwile, ze dalas sie zarazic tym cudonym wirusem...
Tak jak widzisz gdy los zabral mi twoja bliska memu sercu przyjacielska dusze, po 4 latach odkrylam to co daje pewne ukojenie tesknocie za domem, za Toba , za tym co zostawilam....
Nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa,ze JESTES....niby nadal daleko ale jakby blizej...
Witaj Cie kochana na mojej prowincji, w moim swiecie, moim ogrodzie i ....wsrod cudnych ludzi....
caluje................
To i ja kawusie idę sobie zaparzyć i wypijemy razem...
...ciasto francuskie wprost uwielbiam i na słodko i na słono...mniam...
Do kawusi to ja poproszę jedno ciasteczko z konfiturką...
Beatko to ciasto "brioche" to jak taki maslany chlebek...tz taki ksztalt...wiec juz kromeczke kroje i jagodkami smaruje...
to sobie podjemy...i pokawusiujemy!!!!!
Betysiu,miałaś czas zajrzeć,i kilka słów miłych napisać, nie tylko u mnie!Ale każdemu!
Dobroć i szlachetność u Ciebie aż kipi! I za to Cie utulam!