Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Martek 11:29, 08 lis 2012

Śliczne widoki masz z tego łóżka...
Pozdrawiam
majkel0326 11:31, 08 lis 2012

Betysiu,wpadłam zobaczyć co słychać w dalekiej Francji.Zdjęcia piękne pokazujesz,a atmosfera u Ciebie przemiła,tak jak gospodyni Pozdrawiam Cię
kaisog1 11:34, 08 lis 2012

Betysiu wpadam do Ciebie na chwilkę i ślad zostawiam
....z chorobami i dzieciakami to wiem jak jest, ojjj wiem. Smutek wtedy wielki ale i nadzieja jest, że będzie lepiej - bo po prostu inaczej być nie może.....
Widoki masz cudne. Odpoczywaj i nabieraj chęci do działania
beta 21:08, 08 lis 2012

Betysiu jak słonecznie u Ciebie

daj nam jeszcze troszkę tego słoneczka bardzo się przyda w te pochmurne dni

pozdrawiam Kochana
andziulka 21:27, 08 lis 2012

Betysiu, pokazujesz piękne zdjęcia.Z oświatą jesteśmy jeszcze daleko w tyle do zachodu. Moja siostra też mi dużo opowiada o szkole we Francji. Jej córka doskonale sobie radzi bez pomocy rodziców, a w naszej szkole prawie każdy uczeń uczęszcza na korepetycje.Ale najbardziej, to zadroszczę Wam tego słonecznego klimatu Zyczę dużo zdróweczka całej rodzince
weronika77 21:36, 08 lis 2012

Betysiu, Kajtek osobiście Ci dziękuje za deklarację, że jesteś jego fanką. Gorące jeszcze zdjęcie z ostatniej podróży do Czech, i takie pozdrowienia i lizaczki.
beta 21:45, 08 lis 2012

weronika77 napisał(a)
Betysiu, Kajtek osobiście Ci dziękuje za deklarację, że jesteś jego fanką. Gorące jeszcze zdjęcie z ostatniej podróży do Czech, i takie pozdrowienia i lizaczki.

ale fajna Mordka tylko buziać
Pszczelarnia 22:50, 08 lis 2012

Betysiu, pamiętam o Tobie, Słońce nasze. Może tylko moje?
Mala_Mi 23:05, 08 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Betysiu, pamiętam o Tobie, Słońce nasze. Może tylko moje?

No, no , no ....Betysia nasze słońce jest... i nie bądź taka pazerna Hi, hi, hi .. alem sobie powiedziała Wy obydwie słonka moje.. i kilka innych też tu jest I tak na cieplutko.... od tych słoneczek oczywiście....
A teraz Ogdaniamy choroby......... teraz działamy z mocą huraganu....... będzie dobrze, musi być dobrze ....

betysia 08:05, 09 lis 2012

...Och WY MOJE slonca kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!

cudnie jest tu wracac po czasami prymusowych wagarach...
dziekuje Wam z calego serca za wasza zyczliwosc, ciepelko i mile slowa...

Tak jak obiecalam wczoraj zaraz zaczynam wedrowke i zamierzam Was wszystkich odwiedzic...z kawusia oczywiscie!!!!
...ale co by nie bylo, to kawiarenka dzisiaj oczywiscie czynna dla moich wyjatkowych gosci...a do kawusi BRIOCHE ( to takie maslane francuskie ciasto, czesto na sniadanie ) z konfitura jagodowa.... pychotka!!!!!

...co do szkoly, edukacji we Francji, to wiecie co, sa duze plusy ale i minusy....tz poziom, wg mnie wysoki i ten czas w szkole do 16.30... choc nadrabiaja wolnymi srodami, feriami...
cos w tym jest,ze sytstem nauki jest inny, bo Mateusz 90% lekcji , nauki ma w szkole a w domu to jedynie utrwalanie. Wczoraj gdy opowiedzialam mu o mozliwosci "domowej edukacji" tz ,ze nauka odbywa sie z nauczycielem w domu, zapytalam czy to luksus, czy by tak chcial...powiedzial mi: a w zyciu!!!!!! Zaskoczylo mnie to troszke, bo w domu to w domu....ale on szybko wytlumaczyl,ze w grupie sila.... wiec i ja sie ucieszylam,ze dobrze postrzega i odbiera swoja szkole!!!!

ok, koniec klikania, pedze do Wassssssssssss...

p.s

kawusia ze smietanka, bez smietanki, z mleczkiem, czarna i briochek z jagodkami gotowy...prosze sie czestowac!!!!!