Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Gardenarium 12:06, 09 lis 2012

Zjawiam się z rewizytą i jesiennych fotek wyczekuję Betysiu Ściskam mocno jak nie wiem co.

Instagram Ogrodowiska
betysia 12:13, 09 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Zjawiam się z rewizytą i jesiennych fotek wyczekuję Betysiu Ściskam mocno jak nie wiem co.

Danus...az mi oczeta niemal wyskoczyly z radosci i od twoich usciskow oczywiscie!!!!
jesienne fotki ??????????????
hmmm...oprocz tego co wstawilam wczoraj ...to za duzo nie mam co pokazac...gdyz 14 roz posadzonych i rabaty na roznaki przerabiane...wiec i modernizacja byla wskazana, i eksmisji kilka bylo...i ogolnie czekam na wiosne hihi!!!!
ale jak weekend bedzie sloneczny i malzonek szanowny nie zabunkruje sie w drewutni to troszke jesieni z okolicy pokarze...
i zwrotnie sciskam, tak samo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gardenarium 12:16, 09 lis 2012

Twoje fotki wczorajsze śliczne, szczególnie te z niebieskościami i bielą posągu Może jeszcze kilka ujęć? Dla mnie za mało zdecydowanie tego ciepła z Francji

Instagram Ogrodowiska
betysia 12:18, 09 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Twoje fotki wczorajsze śliczne, szczególnie te z niebieskościami i bielą posągu Może jeszcze kilka ujęć? Dla mnie za mało zdecydowanie tego ciepła z Francji

Danus...niech no tylko z pracy wroce...obffffoce ci kochana tego francuskiego slonca...co by te moje promyczki az do Ciebie dotarly...
Enya73 12:21, 09 lis 2012

betysia napisała

[img size=404x404
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/25/253122/original.jpg[/img]

Wpadam z rewizytą Buziaczki zostawiam i serdeczne pozdrowienia
Przepiękne widoczki Żałuję, że nie mam sypialni na poziomie ogrodu
Mala_Mi 12:50, 09 lis 2012

Kruszonka, kawusia.. a ja dziś ... nie mogę z Wami posiedzieć..... ale też wpadnę po kilka promyczków słoneczka Ja z ciepłolubnych jestem.....
betysia 14:16, 09 lis 2012

Anitko ...sypialnie mam na pietrze ale na przeciw ogrodu...uwielbiam moment otwietania okiennic przez ktore delikatnie przeswituja pierwsze promyki slonka...sciskam!

Anus:)...dla ciebie najpiekniejsze promyki przesylam...

Kochani...to byl cudny dzien z Wami, takie powroty po kilku dniowej nieobecnosci latwe nie sa, bo zawsze ogarnia mnie strach czy znajde czas aby odwiedzic tych; ktorych bardzo chce, aby nikogo nie pominac...czasami sie udaje ale zazwyczaj i tak w glowie pojawi sie ktos, kogo przeoczylam...wtedy nieco smutno...
Dzisiaj poczytalam co u Was, o nowych planach, o wyjsciach weekendowych, o powrotach z podrozy... odczuwam wielka radosc na sercu i pewien spokoj...
Nie moge nie wspomniec o Bogdzi...o jej Bukowym opowiadaniu, ktore bardzo mnie dzisiaj poruszylo...byly i lzy tesknoty i lzy szczescia...tak wrazliwe i wyjatkowe osoby czasami nieswiadomie sprawiaja,ze przez przypadek dostarczaja nam wiele szczegolnie cieplych emocji...jeszcze raz dziekuje Bogdziu.
Uciekam po wolutku ale bede zagladac i jak obiecalam Danusi zerkne na nasza jesienna aure...

Sciskam Was mocno i juz zycze Wam wszystkim cudownego weekendu, przede wszystkim abyscie znalezli czas na to co dla kazdego z was najcenniejsze a potem na wszelakie przyjemnosci....
caluje...
anula_wn 14:20, 09 lis 2012

Betysiu, jeszcze zajrzałam do Ciebie
odpoczywaj w promieniach słońca ! ciesz się swoimi chłopakami i rób dla nas jak najwięcej zdjęć Twojego cudnego ogrodu wrażliwa dziewczyno !
miłego weekendu !

Evchen 15:04, 09 lis 2012

Betyś, tulisiam mocno i weekendowo buuziam mocno i piątkowo
Panna z mokrą głową.. zawsze jak patrzę pannę w Twoim ogrodzie myślę o tym tytule
justi 16:41, 09 lis 2012

Dziękuję za wizytę i za słonko Betysie-Tulisie zostawiam i pozdrawiam