Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Bogdzia 10:56, 03 gru 2012

Pozdrawiam i zycze miłego tygodnia.
betysia 06:37, 04 gru 2012

Alez milo jest wracac po ciezkim poniedzialku i nie latwym weekendzie gdy ma sie Was....
ale od poczatku....weekend rozpoczelismy wizyta u lekarza gdyz mezusiowi kolano odmowilo posluszenstwa...spuchlo strasznie i bolalo niemilosiernie...no nic na razie czekaja nas szczegolowe badania, mezus w domku nieco "unieruchomiony". Ozdoby swiateczne zaczete ale nie skonczone...jakos czasu zbraklo bo kilka rzeczy sie skomplikowalo...ale zle nie jest!
Poniedzialek jak zawsze na wyjezdzie...byle do wtorku...ale do konca roku dodatkowo w czwartki czekaja mnie wyjazdy, duzooo wiecej pracy..... i jakos chwilowo moj codzienny entuzjazm chyba wziol wolne!

Hanus...dziekuje i za Baltyk i za kwiatusie ...i za pamiec, sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu asc- zimno, wiem ale za jarzebinke dziekuej goraco!!!!!

Madziu70- jak tam pogoda???? nadal snieg????? brrrr, sciskam goraco!!!!

Zbyniu:)....oj chyba jakies pierozki przegapilam...ale zaraz sprawdze w czym rzecz!!!!

Aga adom:)....no wlasnie, pewnie juz po pierogach!!!!!

Aga gusiarz:)...mieszkam w Dolinie Loary, takie wieksze miasto....to ok 20 km ode mnie jest LA ROCHELLE...uwielbiam je, zwlaszcza przed swietami!!!!
a u nas zimy bez sniegu i zazwyczaj na plusie...no moze kilka dni z max temperatura -3 do -5C.
...ale za to czesto pada....jak w Anglii beeeee ! sciskam!!!!!!

Irenus zaraz lece podgladnac prace budowlane....sciskam!!!!!

Marzenko:)...i co...jak juz po weekendzie to i po...szarlotce!!!! buziakuje!!!!!

Lenus:)...oj, jak tylko cos skonczymy to co nie co pokarze!!!!!

Milenus...oj nie przepraszaj kochana, ja tez ostatnio czasu nie mam, juz prawie nic! oj strasznie mocno trzymam kciuki za krzeselka, oj beda cudniaste, juz ja to wiem!!!!! mam nadzieje,ze pokarzesz choc ciut, ciut!!!!! Sciskam cie bardzo serdecznie i buziaki wysylam!!!!

Aniu monte:)...dziekuje , weekend...no wlasnie minal inaczej niz planowala ale juz czekam na drugi....sciskam!!!!

Ulus:)...ja zdecydowanie z tych co..."nie lubia" poniedzialkow!..i od tego tygodnia jeszcze czwartki dopisuje do tej listy...

Karolcia...sciskam...obawiam sie,ze zadnych dobrych wiesci nie mam, na razie wlacze z tym co niekorzystne! scoskam!!!!

Anitko...dziekuje...zaraz lece doczytac....sciskam!!!!!!

Bogdziu:) dziekuje slicznie za zyczenia...sciskam wtorkowym porankiem!!!!

Kochani spokojnego...., bez nieprzewidzianych komplikacji dnia zycze!!!!!
MilenaP 09:12, 04 gru 2012

Oj Betyś, kiedy ja jeszcze słodko śpię, Ty już ludzi odwiedzasz po wątkach naprawdę podziwiam znajdujesz czas na wszystko pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia dla Twojego Męża z tego co czytam to wiem, że to fajny facet i wspaniały mąż dla Ciebie i to jest właśnie fajne pozdrawiam kochana
eliza3 09:17, 04 gru 2012

Cieplutkie pozdrowienia z białego Śląska, bo śniegu napadało, aż miło... Kawka jak zwykle u ciebie, więc na zdrowie...
zbigniew_gazda 09:20, 04 gru 2012

Betysiu - zimowe pozdrowienia przesyłam . Zazdroszczę Ci klimatu.
aga_k 09:21, 04 gru 2012

Pozdrawiam i miłego dnia życzę
hanka_andrus 09:21, 04 gru 2012

Niedobrze z tym kolanem,albo przeforsowane,albo jaka inna przyczyna.Herbata z dzikiej róży,najlepiej żeby była z ziarenkami...
Urszulla 10:05, 04 gru 2012

Betysiu, niepomyślne wieści....kolano z przepracowania uległo obciążeniu i się broni przed stanem zapalnym......pewnie powstał płyn bo spuchło.....mój M. też to przechodził 6 lat temu. Już do operacji go szykowali.....i nie uwierzysz 10 zabiegów masażu wyleczyło kolano i jeszcze dom wybudował....a wmawiali mu że jakieś ziarenka ma w kolanie.
No cóż, a w pracy jak w pracy......trzeba się dostosować ..nie ma innego wyjścia.....ale za to jak o nas pomyślisz to od razu Ci milej będzie.....to może w czwartek po pracy będziesz zaglądać dla poprawy humoru
Uśmiechnij się, nie martw się, będzie dobrze......święta idą
zuza12 10:33, 04 gru 2012

Witaj Kochana koleżanko,
Współczuję Twojemu Mężowi no i oczywiście Tobie. Mówią, że nie ma nic gorszego jak chory facet. Ja to wiem, bo mam ich nieraz trzech i wraz z ich choroba ja robię się chora. Niech Twój mąż wraca szybko do zdrowia, bo Sylwester zbliża się wielkimi krokami i kto będzie z Tobą tańczył.

Una dzisiaj zimowo. Ranek przywitałą mni śniegiem. Dla ciebie dla ochłody fotka zrobina o 6.30.

Bogdzia 14:18, 04 gru 2012

Ja równiez zdrówka zyczę bo na świeta powinno byc bez zmartwień.