Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Mala_Mi 08:17, 26 cze 2012

Piwerwsza fota jak z kreskówek Disneya....... i piórkówki u podnóża góry....i jakieś niebieskie kwiecie....... pięknie..... a łąwka - hmmmmmm zdolny M
iwonaz 08:29, 26 cze 2012

Wspaniałe miejsce na wypady Dla nas to wciąż egzotyka.
Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe...nie przejmuj się i pamiętaj tam jest Twój dom gdzie Twoja rodzina, a masz to szczęście, że masz ich przy sobie
KasiaBialofi... 08:56, 26 cze 2012

Super miejsce. Czekam z niecierpliwością żeby się dowiedzieć gdzie to.
abiko 09:23, 26 cze 2012

Bea, no ławeczka super... zdolny ten Twój M. nie chcesz go wypożyczyć Zrobicie sobie wyjazd do Polski, ja zgarnę M a ty sobie pozwiedzasz Kraków..swoją drogą zapraszam na poważnie)
Danusza 09:35, 26 cze 2012

no! ławeczka super u mnie pada od 2 dni ciężka pogoda aż trudno oczy rano otworzyc i to ma byc lato!
a za parę dni lipiec i czuc będzie jesien niestety nie ma już pór roku dokładnie odgraniczonych wogóle nie ma pór roku jak dla mnie wszystko sie złało i człek idzie nie tylko z duchem czasu ale i pogody pozdrawiam cie Beatko serdecznie ciepełka życze (tego ci pewnie nie brak)
dzieki za wizytę
grupa_trzyma... 09:50, 26 cze 2012

No, Betysiu! Nagana się należy! Nie wolno tak znikać bez zapowiedzi

Ławeczka - moje marzenie...zdolniacha z Twojego Ema! Też taką chcę, nie macie ich więcej na zbyciu? Chętnie kupię

Pozdrawiam Cię.
Diana 09:53, 26 cze 2012

miejsca które pokazałaś jak z bajki ławeczka słodziutka
Evchen 10:53, 26 cze 2012

No Paskudo! Reprymendę dostałaś już w moim wątku, ale tu powtarzam - proszę nie znikać bez zezwolenia
Miejsce niezwykle urokliwe, ale i tak najbardziej podoba mi się kawałek Francji, którą tworzy Polka!
betysia 11:47, 26 cze 2012

Ewo, Kasiu, Aniu, Iwonko, bilofiolet, Abiko, Agnieszko Danusiu, Diano i Ewciu....
dziekuje za odwiedzinki, mile slowa i "reprymende" !!!
to wyjatkowe miejsce jest nie daleko od nas... jadac tam nie wiedzielismy,ze jest to ...sanktuarium z 1885 roku ...
jast cudne, w cudownym miejscu i ma pewna magie w sobie...
wiecej informacji znajdziecie wpisujac w google: le sanctuaire de la Salette de la Rabatelière

co do laweczki...oj dziekujemy!!! ja w imieniu M...zachwyty przekarze wieczorem!!!
Przesylam Wam duzo slonka i ciepla...!!!
betysia 11:51, 26 cze 2012

Evchen napisał(a)
No Paskudo! Reprymendę dostałaś już w moim wątku, ale tu powtarzam - proszę nie znikać bez zezwolenia
Miejsce niezwykle urokliwe, ale i tak najbardziej podoba mi się kawałek Francji, którą tworzy Polka!

Ojtam, ojtam paskudo zaraz ...i nie bylo bez uprzedzenia, bo napomknelam cos nie cos...!
co do tworzenia swojego kawalka Francji to ja tu narazie jeszcze "intruz" jestem hihi ale cos tam tworzyc trzeba wiec po woli chyba bede sie rozkrecala ...a co mi tam !!!
do zobaczenia niebawem !