Witaj, Betysiu! Jak mi było brak tych widoków!!!!
Miło tak zbłądzić wieczorową porą na takie cudne manowce....Dzięki, kochana! Jeśli kiedykolwiek, wątpię w to, ale... jeśli kiedykolwiek zawitam do Francji - odwiedzę Cię i usiądę na tej Twojej pięknej ławeczce...i żeby to było jasne, Betysiu - to jest groźba!!!
A czy Ty wiesz, że jednym z moich ulubionych filmów jest Ratatuj!
Pozdrawiam Cię!
O bosska Betysiu
Po pierwsze - ja też pragnę mieć taki oto dzban Dzban w charakterze iście południowym, który to przecudnie będzie korespondował z bielą mojego tarasiątka
Po drugie - ja Cię błagam.. Ty mi powiedz, że to niebieskie to nie kolor nieba tylko Twoja ławka!!!!!
Jeśli to niebo - to protestuję! O tej porze takie niebo powinno być tutaj
Pogoda była bardzo średnia, ale mam dla Ciebie zdjęcie - niespodziankę Nie Ogrodowiskowe, raczej zoologiczne Popatrz
PS. Może powinnam to zdjęcie umieścić w wątku - nasze zwierzaki?... A co tam - Ty mi na pewno wybaczysz
betysiu te dwa zdjęcia mnie oczarowały !!!!
połaczenie różu i fioletu wygląda bardzo delikatnie........
a drugie zdjęcie żywo, szaleńczo.
oba są ślicznie
Patrzę na Wasz piękny dom i jeszcze piekniejsze otoczenie i rozmyslam ...
Może sprzedać mieszkanie w bloku (dołożyć kaskę ze sprzedaży roweru) i kupić stary dom do remontu z dużym ogrodem ...
"Gdybym był młodszy dziewczyno..." pisał poeta Ech ...
Głupoty po głowie chodzą, bo staram sie nie słyszeć kilku kosiarek pracujących równocześnie na osiedlowych trawnikach
Pozdrawiam i pozwól, że będę się cieszyć pięknem panującym u Ciebie
miłego dnia
Patrzę na Wasz piękny dom i jeszcze piekniejsze otoczenie i rozmyslam ...
Może sprzedać mieszkanie w bloku (dołożyć kaskę ze sprzedaży roweru) i kupić stary dom do remontu z dużym ogrodem ...
"Gdybym był młodszy dziewczyno..." pisał poeta Ech ...
Głupoty po głowie chodzą, bo staram sie nie słyszeć kilku kosiarek pracujących równocześnie na osiedlowych trawnikach
Pozdrawiam i pozwól, że będę się cieszyć pięknem panującym u Ciebie
miłego dnia
Jola! Zrób ten krok a zobaczysz, że to najlepsze co mogłaś dla siebie zrobić. Trzymam kciuki!
A jak będzie problem ze znalezieniem kupca na rower - to ja go wezmę