Witajcie skowroneczki moje

!!!!
MilenkaP- dziekuje za tyle pochwal

, dom, ogrod...wiadomo rzecz gustu ale ciesze sie,ze jeszcze komus sie podoba

...to jakos tak fajniej na duszy....

!!!
dziekuje i pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irenko-

oj ja tez lubie to ich ...merci

...takie szybkie, krotkie ale jakie fajne

... milusiego dnia!!!!!
Gabrysiu- W ogrodzie z rozami to Perovskia choc lawendy tez nie brakuje hihi...ale kocimietki nie mam i zapewne Brutus bardzo nad tym ubolewa

...ale jak widzisz w porovskiej tez mu dobrze hihi... oj jak nie ma co lubi to lubi co ma

. Ale za rok zrobie mu niespodzianke i nasadze duuuuzzoooo

... oj chlopak bedzie w niebo wziety

...no mam nadzieje!!!!
dziekuje za kolejna wizyte i cieple slowa a mojego kochanego siersciucha ofotografuje dzisiaj po pracy...jak go znajde w zaroslach

bo u nas skwar niemilosierny i ciezko go znalezc

.
AniuK- jak bede zanudzac to pisz i wysylaj ostrzezenia

!!!! a jesli nadal macie ochote ogladac moje kwitnace panienki to pekam ze szczescia

!!!!!! i taka szczesliwa pozdrawiam cie goraco

!!!!
Weroniko- oj Ty zawsze mnie odwiedzasz z roza...jakiez to mile, dziekuje ze zawsze zostawiasz u mnie tak piekna pamiatke po swoich odwiedzinkach!!!!! Pozrdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alinko- oj to nie zazdroszcze....wiem, wiem, czas ucieka, dzieci dorastaja, zaczynaja wlasne zycie....i niby trzeba sie z tym pogodzic i je wspierac...i zapewne tak robisz ...ale co z nasza tesknota;(...oj dzielna jestes

!!!!!! ja na razie nawet nie umiem o tym myslec.... mlodzieniec ma 8 lat i jeszcze ze 40-ci z mamusia posiedzi hihi

.... no moze troszke mniej...

Pozrdrawiam i sciskam!!!!!
Ewus- witaj kochana u mnie

Eden Rose jak wy ja nazywacie u mnie w tym roku ma ok 1.2m ale to jej pierwszy rok, normalnie ma do 4m- widzialam niedaleko u sasiadki....o matuniu ...tego widoku nie zapomne nigdy....CUD!!!!!!!!!
sciskam mocno!!!!
MilenkaP- dziekuje za wsparcie, synus juz zgrany na plytki wiec teraz zadne wirusy mi humoru nie popsuja

!!!!! Oj widze,ze Twoj M madre chlopisko

oj jego wsparcie i optymizm by mi sie przydal kilka dni temu hihi!!!! Sciskam Was oboje straszliwie mocno i ...jeszcze raz MERCI

!!!!!!!!!!
asc- oj zlosliwosc Aniu , zlosliwosc

!!!!! odzyskalam wczoraj komputer a spalila mi sie ladowarka do baterii do aparatu...no coz...czyli nadal wszystkie zdjecia bede robila telefonem hihi...a juz mialam dac szanse aparatowi i zaszalec...a tu nici

!
pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monteverde- witaj kochanienka u mnie

....motylek cudny, idealny

!!!!!! Wlasnie zaczynaja szalec rudbekie...wiec czekam na nalot tych cudeniek i u mnie w ogrodzie

!!!! Motylki oczywiscie sa caly czas ale pojedynczo...i jakos nigy nie jestem "przygotowana" jak mnie odwiedzaja ale dzisiaj moze sobie na nie poczekam z aparatem ( tz telefonem

) ...
sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!