Dziekuje za zagladanie i Wasze cieple slowa oraz zyczenia udanego urlopu...!!!!
Kochani dziekuje za zaproszenia ( Haniu, Agus.... ) ale ja nie mialam w planach NIESTETY wyjazdu do Polski w tym roku...nie wiem skad taki "cudny" pomysl sie pojawil ale mimo wszystko to bylo jedynie niespelnione moje marzenie...ale za rok........kto wie....
Oj troszke mnie nie bylo... ale niestety urlop wcale nie przebiegl jak zaplanowalam ale to dluuuuuga historia... wiekszosc czasu poswiecilismy na pomoc naszej znajomej, ktora potrzebowala pomocy... bylo to bardzo trudne i ciezkie oraz pracowite dla nas ok 10 dni u niej ale niczego nie zalujemy.... swiadomosc mozliwosci pomocy...raduje dusze chyba jeszcze bardziej niz wdziecznosc jaka odczuwa druga osoba...
Tak czy inaczej mam dla Was na poczatek pare typowo francuskich uliczek...nie z odleglej Francji...lecz mojego otoczenia...
Od ponad 3 tygodni upal.... temperatura nie spada ponizej 30C....
niestety to odbija sie na ogrodzie...moje hortensje niemalwszystkie sa popalone od zaru jaki leje sie z nieba...
Ostatni tydzien to 35-38C....
ale mimo upalu cos tam w ogrodzie jeszcze zyje ...i cieszy oko...
Czasami nasze marzenia pozostają w sprzeczności z naszymi wyborami,ale to właśnie jest życie..
Zachwytów nie zostawiam,ale radość,że potrzebująca osoba mogła na was liczyć.Jesteś wielkiego serca,Beatko!