Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

AniaK 21:53, 24 cze 2013

Joaska, w zeszłym roku zakwitły, ale już nie tak mocno i mam nadzieję że w tym roku nie zawiodą. To cięcie też sprawia, że są ładniejsze kępy, takie świeże, bo tamte już były wybujałe i pokładły się i zaraz te stare liście robiłyby się brzydkie.

Jolu, trzymam kciuki.

Yolka, tak z przywrotnikami i szałwiami też tak robię.

Grembosiu, dziękuję i mam nadzieję, że uda się spotkanie w realu.

Reniu, dziękuję też mi się podoba.

AgnieszkaW, dzięki, również trzymam kciuki za powtórne kwitnienie.

Pozdrawiam wszystkich
jotka 11:07, 25 cze 2013

Pada u nas Aniu, a nawet powinnam napisać - leje! Bardziej podobała mi sie pogoda z poprzedniej dekady, kiedy to w nocy padało, a w dzień świeciło słonko ale mnie nikt o zdanie nie pyta. Ogladam tv i widzę, ze inni mają gorzej ...

pozdrawiam ze słonecznym uśmiechem
Moniika 11:47, 25 cze 2013

AniaK napisał(a)
U Danusi święto róż, niestety nie mogłam być, więc tu takie moje małe różane
Róże
"no name"

Aniu - przepiękne !! Pozdr M
11:48, 25 cze 2013
Każda kwitnąca bylina to dla mnie codzienna porcja przyjemności, Aniu . Dopiero zaczynam z nimi przygodę, a pamiętasz, że wszystko zaczęło się się u Ciebie Cieszę się, że byliny rośną, kwitną i jestem mały krok do przodu w malowaniu ogrodu kolorem.
Dziękuję za pozdrowienia.
Może u Ciebie deszcz solidnie podleje ogród, bo widzę na pogodowym radarze, że zmierzają w Twoim kierunku gęste, ciemne, chmury.
Dobrego dnia!

beta 21:08, 25 cze 2013

uwielbiam do Ciebie zaglądać!!!!...to prawdziwa uczta dla oka...Dziewczyny mają rację pisząc, że masz niesamowity talent do zestawiania roślin, tworząc niesamowity efekt....warzywnik wygląda pieknie...dzięki za lekcję cięcia bodziszków....konkretnie je ścinasz....a zdjęcia z Toskani czarują...Toskania czaruje....ale kto wie, kto wie...może kiedyś.....

buziaki Aniu
Przetacznik 21:11, 25 cze 2013

o masz ale cudny zakątek!
Donia72 23:52, 25 cze 2013

Witaj Aniu Przycięłam w końcu swoje bodziszki. Nie wiem czy to dobry termin? Teraz codziennie je oglądam i czekam aż troszkę urosną
Joaska 09:50, 26 cze 2013

Pozdrawiam
anula_wn 19:26, 26 cze 2013

Aniu ! piękne róże, ogród marzenie zazdroszczę (wybacz !) warzywnika !!!
a Toskania...moje marzenie......chyba czas je spełnić kusisz
zuza12 13:26, 27 cze 2013

Witaj Aniu,
każdy zakątek Twojego ogrodu jest niepowtarzalny i ogromnie zachwyca. Dzieki za informację o szałwi. Jak przekwitnie, to zaraz ja obcinam. Teraz jestem na etapie soków truskawkowych. Akcja truskawka - trwa.
Pozdrawiam