Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Marzy mi się Siedlisko....

Marzy mi się Siedlisko....

Przetacznik 18:32, 01 sie 2012

AniaK napisał(a)
Takie cuda dzisiaj u nas były, to tak na dobry tydzień

o lala ale utrafiłaś , niesamowite!
Przetacznik 18:35, 01 sie 2012

Dopiero teraz uważnie się przypatrzyłam i Twój ogród mnie urzeka - fiolety, zielenie, seledyny, cudownie romantycznie! i tak jak lubię, ja też spróbuję zrobić choć troszkę w tym stylu u mnie!
AniaK 19:25, 01 sie 2012

Reniu, też mam takiej 4 krzaczki od zeszłego roku i ciekawa jestem czy faktycznie będą tak owocować.Mój M w październiku zeszłego roku przywiózł dwa wielkie wiadra czerwonych słodkich truskawek od swojego kolegi, ale nas zaskoczył. Myślałam że był na grzybach, bo któż spodziewałby się truskawek o tej porze Przywiózł też kilka krzaczków i i w październiku jeszcze je wsadzałam.Przezimowały bez problemu.
Czy twoje też nie tworzą rozłogów, bo u mnie ani śladu, a myślałam że sobie rozmnożę

AniaK 19:32, 01 sie 2012

Bardzo mi miło Weroniko, że Ci się podoba.
Ten rok obfituje w takie niesamowite zjawiska, tylko na ogół nie ma wtedy pod ręką aparatu i jeszcze trzeba umieć je uchwycić odpowiednio i z tym też nie zawsze się udaje.
Ale i tak nic nie przebije Twoich zdjęć, są niesamowite.
reni 19:33, 01 sie 2012

AniaK napisał(a)
Reniu, też mam takiej 4 krzaczki od zeszłego roku i ciekawa jestem czy faktycznie będą tak owocować.Mój M w październiku zeszłego roku przywiózł dwa wielkie wiadra czerwonych słodkich truskawek od swojego kolegi, ale nas zaskoczył. Myślałam że był na grzybach, bo któż spodziewałby się truskawek o tej porze Przywiózł też kilka krzaczków i i w październiku jeszcze je wsadzałam.Przezimowały bez problemu.
Czy twoje też nie tworzą rozłogów, bo u mnie ani śladu, a myślałam że sobie rozmnożę

Ja mam tylko jeden rządek tych truskawek, ale to już zawsze coś.. moje zaczynają puszczać pędy
popcorn 20:08, 01 sie 2012

Jaka tęcza!! Super!
AniaK 21:09, 01 sie 2012

Zakończyłam dziś nareszcie cięcie lawendy, uff.Proszę ile się nazbierało

i jeszcze 2 takie koszyczki

i jeszcze w skrzynce

Może później porobię trochę woreczków do szaf, szafek, szafeczek....., tyle tego
Może ktoś potrzebuje?
reni 21:10, 01 sie 2012

cudna ta lawenda i jaka ilość
AniaK 21:11, 01 sie 2012

Reniu, to jest szansa,że moje też zaczną się puszczać

Karolinko, uwielbiam tęczę i jak tylko mam aparat, to zawsze ją uwieczniam, ale nie zawsze uda się złapać ładne kolory
AniaK 21:19, 01 sie 2012

Oj Reniu, ta ilośc szczególnie do ścinania, jest zdecydowanie za duża, bo do podziwiania, to mogłoby być więcej.
A ostatnio przyszedł mi pomysł, żeby jeszcze przed ogrodzeniem troszkę posadzić, ale po dzisiejszym dniu chyba wymyślę coś innego
Chociaż kusi, tak na wszelki wypadek zrobiłam lawendowe przedszkole