Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Milka 16:44, 15 sty 2013

Powiem, że ta wiązanka idealnie też w moim guście piękna
eliza3 17:29, 15 sty 2013

Pozdrowienia zostawiam, jak zdrówko? Wracasz do formy?
gierczusia 18:30, 15 sty 2013

Nooo Kochana to Ty się teraz troszku wybyczysz wiem ,ze pewnie noga i bioderko dokucza ,ale mimo to chętnie bym się zamieniła ... bo ja stworzenie ciepłolubne śniegu nie znoszę .. No chyba , ze podczas nart ... Mam jednak nadzieję ,że jest Ci już troszkę lepiej i że proces zdrowienia przebiega pomyślnie... Nooo i gratulacje z okazji Rocznicy , pozdrowionka dla eMa
baraga1904 19:10, 15 sty 2013

....ale super...rocznica ślubu piękny bukiet....
....gratuluję bardzo bardzo mocno...
...zmykam , nie będę przeszkadzac w romantycznym dniu.. pa
sylllwia 19:29, 15 sty 2013

Anitko gratulacje rocznicowe dla Was
Dzisiejszego wieczoru przed kompem nie spędzaj, jutro sobie poczytasz
Madzenka 06:56, 16 sty 2013

Ha ha chyba odpoczywasz po rocznicowaniu

Czyli potwierdzasz 2 marca Chopok?
Enya73 09:45, 16 sty 2013

Dziewczyny kochane, dziękuję za życzenia, pozdrowienia i troskę
Mam nadzieję, że szybko wrócę do formy

Rocznica baaaaaaaaardzo miła. Dostałam piękny prezent i tu nie chodzi o jego wartość w sensie materialnym, ale to coś, co pozwoli mi rozwinąć nowe umiejętności i moje pasje, da mi nowe możliwości, o których wcześniej mogłam tylko pomarzyć. Dlatego bardzo się cieszę, jak dziecko.....

Marzenko, zanotowałam datę i będę się bardzo starała do Was tym razem dołączyć. Może Gierczusia z M też się przyłączy. I liczę jednak na Anię S, Sylllwię i Baragę. Nie wiem, jak z Ewą, czy jej noga pozwoli.
W każdym bądź razie przekonacie się, że ślonskie dziołchy też są fajne

Pozdrawiam serdecznie

Urszulla 09:50, 16 sty 2013

Enya73 napisał(a)
Dzięki Urszulla, nie sposób przebić się przez taką masę informacji i zdjęć. Czy Ty to zapisujesz, że tak wszystko wiesz?

Niektóre rzeczy wrzucam do ulubionych, a w bukszpanowym I akurat siedzę godzinami bo mnie pochłonął

Kuruj nogę ...na ten Chopok
Gabrysia_ 16:12, 16 sty 2013

Oj ...to ja trochę spóźniona...
Wszystkiego najlepszego , dużo miłości i wielu wspaniałych chwil
baraga1904 20:42, 16 sty 2013

Enya73 napisał(a)
Dziewczyny kochane, dziękuję za życzenia, pozdrowienia i troskę
Mam nadzieję, że szybko wrócę do formy

Rocznica baaaaaaaaardzo miła. Dostałam piękny prezent i tu nie chodzi o jego wartość w sensie materialnym, ale to coś, co pozwoli mi rozwinąć nowe umiejętności i moje pasje, da mi nowe możliwości, o których wcześniej mogłam tylko pomarzyć. Dlatego bardzo się cieszę, jak dziecko.....

Marzenko, zanotowałam datę i będę się bardzo starała do Was tym razem dołączyć. Może Gierczusia z M też się przyłączy. I liczę jednak na Anię S, Sylllwię i Baragę. Nie wiem, jak z Ewą, czy jej noga pozwoli.
W każdym bądź razie przekonacie się, że ślonskie dziołchy też są fajne

Pozdrawiam serdecznie

...zdradż nam co to za nowa pasja...i jeszcze skąd bierzesz tyle czasu...?...bo ja momentami wysiadam... własnie wróciłam od lekarza i jestem psychicznie pokonana...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies