Anitko zaledwie 1250 m2? Moja działka łącznie z domem ma 380 m2
Ogród masz śliczny, taki inny niż wszystkie, a to rozczochranie nadaje mu trochę tajemniczości. Ja tak lubięGdzie Ty chcesz tam chwasty wyrywać, jak rośliny tak gęsto rosną to pewno chwasciory szans nie mają
Ta weigela chyba nie jest szersza niż 50 cm, rośnie bardzo wolno. A sąsiedzi faktycznie trafili mi się fajni, zwłaszcza, że dbają o swoje ogrody. Zaletą położenia mojego ogrodu jest to, że zarówno po prawej i po lewej stronie są tylko ogrody sąsiadów, w dodatku starsze od mojego. Dzięki temu jest duża otwarta przestrzeń, nasze ogrody się wzajemnie przenikają i jest wrażenie dużego ogrodu. A moja działka łącznie z domem ma zaledwie 1250 m 2.
Tacy sąsiedzi to skarb
Anitko zaledwie 1250 m2? Moja działka łącznie z domem ma 380 m2
Ogród masz śliczny, taki inny niż wszystkie, a to rozczochranie nadaje mu trochę tajemniczości. Ja tak lubięGdzie Ty chcesz tam chwasty wyrywać, jak rośliny tak gęsto rosną to pewno chwasciory szans nie mają
P.s.Na trawę też się piszę jak Ci coś zostanie
Julka, będę o Tobie pamiętać Mam na wiosnę też hosty do podziału i floksy, te niskie
Cudnie u Ciebie! Trawy wielkie, a reszta pożyczona od sąsiadów. Fajnie mieć sąsiadów którzy mają łądnie na działce... i duże drzewa u nas łyso niestety
pięknie!
pozdrawiam
Popcarol, witam i dziękuję za wizytę. Ja też u Ciebie byłam, ale już nie pamiętam czy jakiś wpis zostawiłam Zaczynam się trochę gubić w wątkach