Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

atena35 08:05, 10 lip 2013

Enya73 napisał(a)
I te piękne kwietniki na każdym kroku, tutaj akurat z Odense na Fionii.

Ostatnio mnie na fioletowo wzięło Super zestawienie, w dodatku wszystko dostępne u nas
Zapiszę sobie " na zaś"

Widoczki bardzo mi się podobają.
Zimowe ferie spędzamy na nartach, chyba czas pomyśleć o rowerowym lecie?

Awataraek bardzo śliczny, miło widzieć buźkę
polichlorek 08:13, 10 lip 2013

Enya73 napisał(a)
Kilka fotek ogrodowych z Kopenhagi

OMG!!! Jak pięknie....
aż chce się przysiąść.. niesamowite wrażenie!!
AgnieszkaW 08:13, 10 lip 2013

Piękne duńskie widoki Anitko pokazujesz. Bardzo spodobał mi się ergonomiczny i estetyczny kształt ławeczek stojących w lawendzie - czemu u nas takich nie ma? Avatarek śliczny. Serdecznie pozdrawiam
Pszczelarnia 11:35, 10 lip 2013

Anito, na razie odznaczam, wrócę, żeby sobie pooglądać. Pozdrawiam.
anax 14:19, 10 lip 2013

Enya73 napisał(a)

Oj tak. To tylko 6 rodzin, ale razem z dziećmi jest nasz naprawdę sporo Do tego stopnia jesteśmy zgrani, że nawet udało nam się wspólnymi siłami drogę wybrukować za wspólnie uzbierane środki
Tak na co dzień żyjemy blisko, ale dajemy sobie wzajemnie poczucie prywatności. Dzieciaki się zaprzyjaźniły. Naprawdę mieliśmy szczęście do siebie, ale za to tzw.rdzenni nas szczerze nie cierpią tylko dlatego, że przez 30 lat nie mieli sąsiadów, a teraz mają i wszystko im przeszkadza, choć naprawdę nie mają żadnych podstaw do pretensji.

Enya po pierwsze masz bardzo dopracowany, harmonijny ogród, który wydaje się być już osobnym bytem , a nie tylko tworem ludzkich rąk. Taki etap to coś na co czekam z utęsknieniem, ale i tak nie mam pewności czy kiedykolwiek nastąpi. Piękne założenie.

Po drugie odniosę się do cytatu , witaj w klubie Mam dokładnie takie same doświadczenia.

Pozdrawiam
noemi 14:35, 10 lip 2013

Anitko, witaj po urlopie ładne zdjęcia i miejsca ciekawe, mój M. mnie wyciąga do Danii co roku .... widzę , że warto

buziaki
Madzenka 22:18, 10 lip 2013

Anitko nie kuś Danią, bo ja na leżaku w Grecji "Dochodzenie" z detektyw Sarą Lund przeczytałam. Akcja dzieje się w Kopenhadze o kryminale z morderstwem w tle trudno napisać lekkie, łatwe, przyjemne...ambitne nie było ale ochoty na Danię nabrałam. Czy byłaś w Szwecji lub Norwegii latem?
Enya73 22:37, 10 lip 2013

atena35 napisał(a)
tak myślałam, że wypoczywasz
Jak ogród zarósł to fantastycznie

Ja niestety Tosiu wcale się nie cieszę, bo zamiast leżeć i pachnieć na kanapie na tarasie będę zasuwać teraz przez następne dni, ba nawet tygodnie Ale mam czego chciałam

Pozdrawiam serdecznie
Enya73 22:39, 10 lip 2013

Kondzio napisał(a)
witamy witamy hi hi hi

Kondzio witaj. Nie uwierzysz, widziałam w Danii w ogrodzie w stylu angielskim kopytniki rosnące wprost na słońcu, tworzące niezwykłe kobierce Niesamowite, że znoszą takie warunki. U mnie rabata Kondziowa szykuje się do festiwalu kolorów Jeszcze parę dni i pokażę

Pozdrawiam serdecznie, hi, hi, hi
Enya73 22:43, 10 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Wpadam się przywitać .... Luk wdzę piękna sprawa .. I ta kula .. Taki efektowny detalik .... . Nie grzmotnął się w nią jeszce nikt ??.., bo jak nie , to ja z moimi oczami będę pierwsza

Cześć kochana! Ela pewnie mnie kopniesz w kostkę, ale nie ma szans, żebyś się grzmotnęła, choćbyś bardzo się postarała Tak więc jesteś u mnie bezpieczna. Jedynie komary mogą Cię zeżreć

A jak tam Seba? Może się spotkamy jak ludzie, tu uprawiamy jakieś wirtualne pogaduchy, ale ja wolę Cię w realu i nie mam na myśli sieci handlowej

Buziole