Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Madzenka 17:42, 29 lip 2013

Enya73 napisał(a)

Iza-dziękuję serdecznie Dawno nie spotkałam tak fajnej, przyjaznej, otwartej,optymistycznej dziewczyny, jak Ty No po prostu love at first time Skradłaś moje serce Można od Ciebie czerpać dobrą energię Mogę mieć u Ciebie abonament?Chwila z Tobą i czekolada, lody i nawet moje tiramisu niepotrzebne
Tylko dlaczego mieszkasz tak daleko? I dlaczego ja dopiero na spotkaniu odkryłam, jaka z Ciebie ciekawa osóbka? Samą siebie łajam po łapkach
Mam nadzieję, że uda nam się znów spotkać i to nie będzie zbyt daleko w czasie? W końcu Kielce nie są znów tak daleko ode mnie Tylko wystarczy zgrać się jakoś z terminem i zapraszam.Przed nami jeszcze końcówka lata i piękna złota jesień, a jesienią u mnie jest najciekawiej

Wielki buziak

Oj klaps się naleźy jak można się było nie poznać na Izie i vice versa Iza na Anitce A trzeba przyznać, że charakterologicznie jakże odmienne osóbki
Kondzio 20:25, 29 lip 2013

buziam miło było znowu sie spotkać
Konstancja30 20:36, 29 lip 2013

Enya73 napisał(a)
Iza-dziękuję serdecznie Dawno nie spotkałam tak fajnej, przyjaznej, otwartej,optymistycznej dziewczyny, jak Ty No po prostu love at first time Skradłaś moje serce Można od Ciebie czerpać dobrą energię Mogę mieć u Ciebie abonament?Chwila z Tobą i czekolada, lody i nawet moje tiramisu niepotrzebne
Tylko dlaczego mieszkasz tak daleko? I dlaczego ja dopiero na spotkaniu odkryłam, jaka z Ciebie ciekawa osóbka? Samą siebie łajam po łapkach
Mam nadzieję, że uda nam się znów spotkać i to nie będzie zbyt daleko w czasie? W końcu Kielce nie są znów tak daleko ode mnie Tylko wystarczy zgrać się jakoś z terminem i zapraszam.Przed nami jeszcze końcówka lata i piękna złota jesień, a jesienią u mnie jest najciekawiej

Wielki buziak

nie mogę się podpisać tylko pod "jesienią jest u mnie najciekawiej " ... ... resztę chciałam sama powiedzieć do wspaniałej dziewczyny z ogrodem i Toskanią w sercu ... ciekawej świata i odkrywającej go nie tylko dla siebie uwielbiam Twoje relacje ... kiedyś musimy się spotkać ... buziak

Marzena2007 napisał(a)

Oj klaps się naleźy jak można się było nie poznać na Izie i vice versa Iza na Anitce A trzeba przyznać, że charakterologicznie jakże odmienne osóbki

poczułam siem znów zaintrygowana ... jak dodać do tego Pszczółkę to konsylim czeba zrobić ... no i cóż ... mus się spotkać
gierczusia 22:33, 29 lip 2013

Noo ładnie .. Znów konsylium ??
alinak 23:02, 29 lip 2013

teraz to będę latać po wszystkich wątkach i was szukać gdzie sie konsylium odbywa , bo jakiś niedosyt rozmów czuję .
w sobotę latałam oczami za wszystkimi , ale w końcu nie z wszystkimi dostatecznie się nagadałam
buziam
ka1sia 00:15, 30 lip 2013

Anitko, ja się zdecydowanie dołączam do grona Twoich fanek, Ciebie tak przyjemnie się słucha, a jak się na Ciebie patrzy... Dziękuję za spotkanie, było mi bardzo miło
aga_k 08:58, 30 lip 2013

Ja również jestem pod wielkim wrażeniem Twojej osoby i Twojego eMa, bije od Was spokojem i serdecznością. Bardzo miło było spędzić z Wami kilka chwil Pozdrawiam
Syla 10:59, 30 lip 2013

Anita .... kolejne spotkanie , kolejne rozmowy .... wówczas już nie będzie takiego skrępowania jak przy pierwszym dziękuję i pozdrawiam
gierczusia 13:40, 30 lip 2013

Allloooo .. Buziole zasyłam .. Wszyscy tak spokojnie bez tych fotek i gifów ....
Enya73 15:42, 30 lip 2013

aLLO Kochani odpowiem na wszystkie posty indywidualnie późnym wieczorkiem. Pozdrawiam serdecznie Miłego popołudnia