Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Madzenka 11:30, 24 sie 2013

Anito ogród piekny. Nie żałuj lata, jesień jest piekna w ogrodzie , a mam nadzieję że tegoroczna będzie bardzo słoneczna.

Hottunie też uwielbiam ale w tym roku dobrały się do niej ślimaki wiosną.... I mam marną ale myślę, że za rok nadrobimy zaległości
Cieszę sie z pomostu z Tobą
Agnieszka_B 14:57, 24 sie 2013

Anitko, wpadam z rewizytą i postanowieniem ujawnienia się . Znam twój ogród, wiele razy tu byłam - widziałam i czytałam często wzruszające historie- szczególnie kłaniam się tawułkom Babci Eli

pozdrawiam
Enya73 21:11, 24 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Anito ogród piekny. Nie żałuj lata, jesień jest piekna w ogrodzie , a mam nadzieję że tegoroczna będzie bardzo słoneczna.

Hottunie też uwielbiam ale w tym roku dobrały się do niej ślimaki wiosną.... I mam marną ale myślę, że za rok nadrobimy zaległości
Cieszę sie z pomostu z Tobą

No ja też na to liczę, że jesień będzie ciepła i jeszcze na to, że zaliczymy w tym roku tę wspólną kawę w moim ogrodzie Mogę się podzielić tułaczem, bo rośnie jak szalony. On lubi towarzystwo wody

Pozdrawiam serdecznie
Enya73 21:14, 24 sie 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Anitko, wpadam z rewizytą i postanowieniem ujawnienia się . Znam twój ogród, wiele razy tu byłam - widziałam i czytałam często wzruszające historie- szczególnie kłaniam się tawułkom Babci Eli

pozdrawiam

Witaj Agnieszko B - to teraz mam zagwozdkę, dlaczego będąc wcześniej u mnie nie zagadałaś jakoś? Zacznę myśleć, że wydaję się obcym osobom jakaś mało przystępna albo wręcz mało sympatyczna
Ja nie potrafię tak pisać "z jajem" na forum, jak niektóre dziewczyny, ale prywatnie w bezpośrednim kontakcie to jestem wesoła i wyluzowana

Tak więc zapraszam śmiało

Buziaki
Agnieszka_B 21:20, 24 sie 2013

Enya73 napisał(a)

Witaj Agnieszko B - to teraz mam zagwozdkę, dlaczego będąc wcześniej u mnie nie zagadałaś jakoś? Zacznę myśleć, że wydaję się obcym osobom jakaś mało przystępna albo wręcz mało sympatyczna
Ja nie potrafię tak pisać "z jajem" na forum, jak niektóre dziewczyny, ale prywatnie w bezpośrednim kontakcie to jestem wesoła i wyluzowana

Tak więc zapraszam śmiało

Buziaki

Nie zagadałam głównie dlatego , że kiedy Twój ogród zwiedzałam to byłam jeszcze totalnym tajniakiem i na żadnym z wątków z serii nasze ogrody się nie ujawniłam , a potem to tak po troszeczku ....
Poza tym myślę , że nie może byc mało sympatyczna włascicielka takiego ogrodu jak Twój

pozdrawiam również
Enya73 21:22, 24 sie 2013

To na dobranoc jeszcze moja donica z rozchodnikami. Na konkurs się nie nadaje, ale i tak mi się podoba

No i moje dwa chłopaki, duży i mały razem ręka w rękę budują pomościk nad stawem

Jeszcze trochę i niedługo będę mogła nogi moczyć, ale potrzebna jest do tego jeszcze jedna rzecz-deszcz, bo sami widzicie, jak mało wody w stawie. Z drugiej strony taki poziom umożliwił rozpoczęcie prac

Miłego wieczorku Pozdrawiam
AgnieszkaW 22:05, 24 sie 2013

Ten pomost idealnie wkomponuje się w Twój ogród. Będzie ślicznie. Pozdrowienia dla Ciebie i pracowitych chłopaków
Mala_Mi 22:09, 24 sie 2013

Próbuję nadrobić, ale się poddaję, zostawiam otwarty wątek do jutra.... drugie życie czosnków, nowy pomost, nowe fotki.... muszę wszytko.... nie umiem tak z doskoku
Domi 22:12, 24 sie 2013

Enya73 napisał(a)
To na dobranoc jeszcze moja donica z rozchodnikami. Na konkurs się nie nadaje, ale i tak mi się podoba

Miłego wieczorku Pozdrawiam

Głosuję na tę donicę. Jestem jej fanką
Madzenka 00:04, 25 sie 2013

Anitko a właściwie dlaczego twoich donic w konkursie nie widzialam? Coś przegapiłam?