Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 22:40, 10 wrz 2013

No tak, przy 5 szt. to już gra warta świeczki Ale za to jak pięknie jest u Ciebie na wiosnę. Zresztą co ja tu piszę, u Ciebie o każdej porze roku cudnie, więc czekam niecierpliwie na Twoje roczne podsumowanko

Pozdrawiam i odmeldowuję się do łóżeczka
alinak 22:51, 10 wrz 2013

Anita ufff- nadrobiłam wszystkie zaległości . no niestety u ciebie nie da się niczego przeskoczyć . ale z tą żona to się naprawdę przyglądałam porządnie , bo żona całkiem nowa . ślicznie wyglądacie i ty i córcia .

a co do wiśni to u mnie też wysoki okaz ale przycinam w lecie żeby na wiosnę mieć obfite kwitnienie . jednak co nie które gałęzie wysunęły się na wysokość po tym zabiegu
grazyna 23:02, 10 wrz 2013

Enya73 napisał(a)

I taka mała zmiana w moim życiu

Anitko, wyglądasz rewelacyjnie ! Jestem zachwycona, tak jak wszystkie Dziewczyny Wspaniale.
A Córkę masz / macie ... prześliczną ! Ojej, jak bosko mieć taką sliczną córkę przy sobie
Ale co Was skusiło na skrócenie włosów ?

Ja pamiętam swoje radykalne obcięcie włosów ! Tuż po 40 urodzinach będąc u fryzjerki usłyszałam, że czas się odmłodzić i fryzurkę zmienić I ciach prach, i długie włosy zostały na podłodze przyznam, że wielokrotnie żałowałam, próbowałam zapuścić.... nadal mam krótkie i tak już zostanie

Cudowna z Ciebie babka Pozdrawiam serdecznie
anna_studio 23:14, 10 wrz 2013

Zostawiam...dobranoc
i przyznaję rację przedmówczyni...cudowna....
Borbetka 08:37, 11 wrz 2013

Anito, pocofałam się nieco, nową laskę zobaczyłam ... no ... bardzo twarzowo. Trawki najbardziej popodziwiałam, no i zamek .... hmmm .... w "dziwnej" miejscowości . U nas trochę buro dziś, ale może się wypigla. Buziaki.
atena35 10:23, 11 wrz 2013

Witaj powoli wracam. Pozdrawiam.
Debra 10:46, 11 wrz 2013

Enya73 napisał(a)

I taka mała zmiana w moim życiu M wciąż ten sam, ale żonę ma nową

Piękne zdjęcia. Zawsze mnie zachwycają takie zakochane małżeńskie pary
Elik 22:27, 11 wrz 2013

Zaglądam przed snem. Pięknie, normalnie jedno wielkie ACH! I jak tu potem spać? No jak??
Enya73 22:34, 11 wrz 2013

alinak napisał(a)
Anita ufff- nadrobiłam wszystkie zaległości . no niestety u ciebie nie da się niczego przeskoczyć . ale z tą żona to się naprawdę przyglądałam porządnie , bo żona całkiem nowa . ślicznie wyglądacie i ty i córcia .

a co do wiśni to u mnie też wysoki okaz ale przycinam w lecie żeby na wiosnę mieć obfite kwitnienie . jednak co nie które gałęzie wysunęły się na wysokość po tym zabiegu

Dzięki Alinko W imieniu swoim i latorośli A nikt nie powiedział nic na temat mojego M. Jeszcze gotów się obrazić na Ogrodowisko

Pewnie wiesz takie rzeczy, ale trzeba obserwować czy z podkładki rodzima roślina się nie próbuje przebić. Jak się tego nie wytnie, to szybko potrafi zdominować całą roślinę i wtedy zamiast wiśni ozdobnej będziemy mieć pospolitą

A latarenka jak się sprawuje?

I pozdrawiams serdecznie
anna_studio 22:37, 11 wrz 2013

Macham.....już z łóżka