O witaj Agnieszko Cieszę się, że się pojawiłaś A kiedy zobaczymy tutaj Twój ogród? I jak tam włoski? Przydały się te linki, które Ci podałam? Mam taką nadzieję, że skorzystasz na nich. Ja wciąż próbuję różnych sposobów, ale te interaktywne wg mnie są najbardziej efektywne Jedynym problemem jest brak czasu na systematyczną naukę
Anita, nadrabiam ogród...ale natknęłam się na.....nowa fryzurę. Strzał w 10!! bardzo fajnie ..............POZA TYM własnie doczytałam się, że masz tak duże dziecko!!. Jak siostry wyglądacie.
O witam Cię Moniko Fajnie, że jesteś Pisałam u Ciebie, że ja się już ustawiam w kolejce, jeśli otworzycie sklep Jak ostatnio byłyśmy z Anią S w Holandii w centrum ogrodniczym, to żałowałyśmy, że w bagażniku już niewiele się zmieści, a byłoby jeszcze co kupować Tam są tak piękne rzeczy, brakuje takiego asortymentu u nas. Na pewno znajdą się na takie rzeczy klienci w Polsce Tak więc odwagi kochani I do dzieła
Wyobraźcie sobie, że dziś z niedowierzaniem odkryłam, że firma,która kładła nam trawnik z rolki,bez mojej zgody umieściła na swojej stronie w galerii realizacji zdjęcia mojego ogrodu, które sugerują, że oni również są autorami projektu i wykonania mojego ogrodu. Napisałam do nich maila, żeby natychmiast je stamtąd usunęli. Ciekawa jestem czy to zrobią? No coś podobnego. Szlag jasny mnie trafił.