Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

atena35 10:21, 13 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Wyobraźcie sobie, że dziś z niedowierzaniem odkryłam, że firma,która kładła nam trawnik z rolki,bez mojej zgody umieściła na swojej stronie w galerii realizacji zdjęcia mojego ogrodu, które sugerują, że oni również są autorami projektu i wykonania mojego ogrodu. Napisałam do nich maila, żeby natychmiast je stamtąd usunęli. Ciekawa jestem czy to zrobią? No coś podobnego. Szlag jasny mnie trafił.

to częste praktyki, powodzenia
ana_art 10:49, 13 wrz 2013

hihihi doskonale Cię rozumiem bo deweloper od którego kupilismy dom w sanie surowym w amym roku podczas gdy nie było mnie w domu robił zdjęcia domu do katalogu (takiego juz wykończonego i z ogrodem, który również miał sugerowac 'takie domy robimy'). wciskając jeszcze kit mojej opiekunce, że ma moje pozwolenie. Wyszła wielka afera
anna_studio 11:44, 13 wrz 2013

tylko nie...szlag
To SZELMY !!! Rozumiem Twoje wzburzenie...i podzielam...ale nie szlag widzimy się w niedzielę...
....a przecież ich pilnowałaś żeby nie robili fotek ogrodowi....i informowałaś, że nie zezwalasz....
Pamiętam, że mi o tym opowiadałaś.
Mój syn by zaraz Ci doradził...pozwij ich
On ostatnio wszystkich i wszystko pozywa....
anna_studio 11:49, 13 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
O...to tak jak u mnie zmywa Marysia
...bardzo jestem wdzięczna za ten wynalazek
Miłego dnia

....a u mnie zmywa...syn
Jak dorósł do wieku,w którym sięgał zlewozmywaka...
kupił za własne oszczędności mamie zmywarkę...
i nie pozwala mi zapomnieć, kto mi ją sprezentował....
Cwaniak.....
anna_studio 11:56, 13 wrz 2013

Enya73 napisał(a)

Ja czekam jeszcze na zmywarkę i praleczkę, jak skończą pracę i potem jestem wolna

Dziękuję Aniu, ale cytując jeden z moich najulubieńszych polskich filmów pt. "Lejdis" - CUDOWNA TO JEST WODA Z LICHENIA

A ja mam swoje wady

Buziaczki na dobranoc

....jak każdy
NOBODY'S PERFECT...jak brzmi tytuł mojej ulubionej piosenki Marillion...
Milka 15:09, 13 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Wyobraźcie sobie, że dziś z niedowierzaniem odkryłam, że firma,która kładła nam trawnik z rolki,bez mojej zgody umieściła na swojej stronie w galerii realizacji zdjęcia mojego ogrodu, które sugerują, że oni również są autorami projektu i wykonania mojego ogrodu. Napisałam do nich maila, żeby natychmiast je stamtąd usunęli. Ciekawa jestem czy to zrobią? No coś podobnego. Szlag jasny mnie trafił.

Anitko, nie odpuszczaj, takie praktyki trzeba ukrócić!
ka1sia 15:28, 13 wrz 2013

Enya73 napisał(a)

wcale się nie dziwię, że się wkurzyłaś, nie odpuszczaj, to są bardzo częste praktyki, niestety
makkasia 20:58, 14 wrz 2013

nie odpuszczaj trzymam kciuki
Enya73 21:03, 14 wrz 2013

Na razie nie odpowiedzieli na mojego maila. Zaczekam do poniedziałku i będę do nich dzwonić. Ciekawa jestem czy są na to jakieś przepisy? Ostatnią rzeczą o jakiej teraz marzę, to szlajanie się po sądach, ale uważam, że to duże nadużycie. Co innego, kiedy ja sama z własnej woli publikuję własne zdjęcia tutaj albo na moim blogu, ale to co oni zrobili, to już sama nie wiem jak to nazwać Buu, nadal jestem zła.

Buziaki
Gabrysia_ 21:22, 14 wrz 2013

Teraz doczytałam o perfidnym wykorzystaniu twoich zdjęć...można się wkurzyć!
Nie odpuszczaj...jest na takie coś paragraf,tylko po co sobie nerwy i zdrowie psuć i wlec sie po sądach?
Mój kominek( chodziło o granitową obudowę) długo był na all, sugerując że pochodzi z tej firmy wykonawczej,której ja wcale nie znam i nie robili mojego kominka.
Zdjęcie wykorzystali z FM,pisałam do nich kilka razy i usunęli...ale troszkę to trwało

Co kupiłaś buszując po szkółkach?