Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

sylllwia 21:11, 06 paź 2013

Enya73 napisał(a)

Jedna skrzyneczka po winie z L dla mnie, druga dla Baragi

Anita czy Ty masz jakieś znajomości w L, czy kupujesz całą skrzyneczkę win?
Gabrysia_ 08:28, 07 paź 2013

Metamorfoza piękna
...widać,że nie mieliście łatwo...ale poradziliście sobie znakomicie ,jestem pełna podziwu...piękny ogród stworzyliście
Buziaczki
leon60 08:32, 07 paź 2013

Niesamowita metamorfoza !
trafo 09:57, 07 paź 2013

Enya73 napisał(a)
Dziś zebrałam aronie z mojego ogrodu, uzbierałam po obraniu prawie 2,2 kg Jedna część będzie na konfitury do mięsa, a druga na naleweczkę oczywiście

Anitko podziel się przepisem na konfiturę z aronii, bardzo proszę
Miłego dnia
Magdalenka 10:28, 07 paź 2013

Przyszłam w końcu się przywitać, choć od dawna regularnie tu zaglądam.
Witam Anito
Cóż ja mogę napisać, pewnie nie raz już to słyszałaś i czytałaś. Ogród macie piękny, tyle pracy i miłości w niego włożyliście. Efekt jest niesamowity. Muszę przyznać, że Wasz ogród dla mnie jest jednym z piękniejszych na Ogrodowisku. I zakochałam się w Waszym sumaku. Mój M bardzo chciał mieć tego zwykłego, ale jak usłyszał od sąsiadki, że po latach wyrastał im z kostki na podwórku, to zmienił zdanie.
Pozdrawiam cieplutko i słonecznie
Pszczelarnia 11:37, 07 paź 2013

Enya73 napisał(a)
Dziękuję za Waszą obecność w moim wątku i za wszelkie miłe wpisy

Miłego dnia

W tym wątku jest i złoto i purpura oraz kulinaria - to ja dziękuję!
agata_chrosc... 15:49, 07 paź 2013

Enya73 napisał(a)

Już ciemno kochana, a jutro też wrócę do domu, jak ciemno będzie, więc czekaj cierpliwie do wtorku U mnie rośnie dopiero 2 sezon i na razie nie owocuje. Owoce, które podarowałam Baradze pochodzą od p. Konika z Limby w Żorach

Piękne są . Pokażę Będę robiła nalewkę i konfiturę do herbaty oraz sok. Przepisy wiadomo gdzie

Jedna skrzyneczka po winie z L dla mnie, druga dla Baragi

a to ci dopiero! a ja czytając sobie nowości u Ciebie zajadam właśnie dopiero co zrobioną konfiturę z pigwy z cytryną. Moja pigwa to już swoje lata ma i owocuje pięknie. A owoce ma bardzo duże i ciężkie i na prawdę lepiej uważać, żeby komuś na głowę nie spadły. pozdrowienia
aha - i uprzedzam, że obróbka pigwy to nie jest takie hop do przodu! Lepiej chłopa zatrudnić
Matka 15:50, 07 paź 2013

krzyneczka fajna...
AgnieszkaW 16:41, 07 paź 2013

Anitko, niesamowita metamorfoza! Ogród pięknieje z każdym niemal tygodniem. Podziwiam piękno modrzewii - tak wyklętych przez wielu ze względu na "śmiecenie". Ja jednak kocham ich nieziemski zapach wczesną wiosną i jesienią oraz ich majestat, piękno. U ciebie wyglądają przepięknie, dodają ogrodowi "dojrzałości'. Pozdrawiam
Gardenarium 16:52, 07 paź 2013

Skrzyneczkę trzeba postarzyć

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies