Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Jagodaa 23:11, 27 lis 2013

Witaj Anita, przepiękne wianki! Ja też uwielbiam takie zajęcia, ale niestety zawsze wydaje mi się, że nie mam czasu na zgromadzenie tych wszystkich dodatków .

....a ogród... to wiem od dawna, zjawiskowy, wyjątkowo urokliwy.
leon60 23:11, 27 lis 2013

Zdolniacha z Ciebie ! wianki prześliczne
Sebek 23:26, 27 lis 2013

Piękne Ci te wianki wyszły Jeśli miałbym wybrać to oczywiście pierwszy Na święta lubię świecidełka
Madzenka 23:47, 27 lis 2013

Sebek napisał(a)
Piękne Ci te wianki wyszły Jeśli miałbym wybrać to oczywiście pierwszy Na święta lubię świecidełka

Ja uwielbiam kokosić świątecznie dlatego pierwszy wianek mnie zachwycił. Pozowlisz, ze skopiuję cię w czerwieni?
trafo 23:54, 27 lis 2013

Bardzo ładnie zdolna Anitko
Oba śliczne
gierczusia 08:10, 28 lis 2013

Oba są sliczne , choć muszę przyznać ,że mnie ten drugi wpadł w oko bardziej
Magdalenka 09:15, 28 lis 2013

Coraz piękniejsze wianki Czekam na kolejne
Margarete 11:20, 28 lis 2013

Enya73 napisał(a)
Moi drodzy, Magda 70, Gabisia, Jadzia, Aika, Gosia Malkul, Renatka -Rench. Agnieszka BK, Ela-Gierczusia -dzięki za odwiedziny Dynia pufa, worek porodowy, też miałam takie skojarzenia

Gadżeciara jestem. Waga Kitchen Craft, jakby kogoś zainteresowało Mojej nie zdradzę

Ja już się za wiankowanie wzięłam teraz, bo bym się ze wszystkim nie wyrobiła i ta dam.....pierwszy wianek od podstaw samodzielnie wykonany i już skończony

Pozdrawiam

Bosko wyszło ! ale mnie inspirujecie z tymi wiankami .....
Nie wiem czy ja bym tak potrafiła...
To jest z głązek brzozy ? a te ozdoby na klej na gorąco mocujesz ?
sorry za pytania ale ja w zyciu nie robiłam wianka... zawsze tylko stroiki na stól, różne i na ogół w oprciu o gabke florystyczna mocowałam.....

Margarete 11:25, 28 lis 2013

Enya73 napisał(a)
Cieszę się, że podobają się Wam moje wianki To pokażę następny, który dzisiaj wykończyłam

Ten będzie dla mnie, bo najbardziej pasuje do mnie i mojego domku

Ten też sliczny i pasuje swoja surowością i prostota do ceglanej sciany Gratuluje umiejętności i pomysłów. Czy to było na gotowym podłozu montowane wszysztko ? gdzie sie takie podłoża kupuje? może u nas w Łodzi na giełdzie kwiatowej bym dostała, tam sie zopatruja kwiaciarnie..............
Enya73 19:09, 28 lis 2013

Jagodaa napisał(a)
Witaj Anita, przepiękne wianki! Ja też uwielbiam takie zajęcia, ale niestety zawsze wydaje mi się, że nie mam czasu na zgromadzenie tych wszystkich dodatków .

....a ogród... to wiem od dawna, zjawiskowy, wyjątkowo urokliwy.

Witaj Jagoda Piękne masz imię Rozgość się u mnie Cieszę się, że zarówno ogród, jak i moje skromne rękodzieło znalazło Twoje uznanie
Jeśli mogę Ci podpowiedzieć w kwestii dodatków, to proponuję wycieczkę do najbliższego lasu, a tam naprawdę można znaleźć fajne dodatki do wianków, stroików itp. Potem jeszcze jakiś drobiazg typu bombka i wiele nie trzeba, żeby powstał fajny wianek

A jak wolisz coś bardziej strojnego, to w internetowych sklepach florystycznych znajdziesz bez wychodzenia z domu różne cudeńka

Pozdrawiam