Obejrzałam kilka odsłon Twojego ogrodu i tak chciałam się głośno pozachwycać. Dzięki tym zdjęciom moje własne marzenia o ogrodzie zaczynają realnych kształtów nabierać i kolorów. Ślicznie u Ciebie.
Pozdrawiam
Anita u mnie prawdziwa wiosna na zewnątrz. Cały lud Wrocławski wyległ na rynek, nosa nie można było wsadzić gelerie handlowe zamkniete, śniegu nie ma i ludzie tłumnie odwiedzili centrum Wszyscy czują wiosne. Oby ochłodzenie było krótkie.
Miło mi, że nowa osoba szuka inspiracji u mnie Skoro jesteś na początku drogi, to trafiłaś na forum we właściwym momencie Znajdziesz tu wiele ciekawych pomysłów oraz mnóstwo chętnych, którzy coś doradzą, zmotywują lub pocieszą.
Byłam u Ciebie przed momentem i doskonale rozumiem, że obecny stan działki i to oczekiwanie na zmiany może Cię lekko dołować, ale wierz mi, że Twoja działka to prawdziwy rarytasek. Potraktuj te różnice terenu jako ogromny atut. Można tam stworzyć naprawdę piękny i niebanalny ogród.
Zapraszam do obejrzenia zdjęć z początku mojego wątku i ewentualnie na blogu, gdzie jest więcej zdjęć metamorfozy mojego ogrodu. To daje nadzieję, że można wyjść na prostą z najgorzej zapowiadającej się działki. Życzę dużo optyzmizmu i wiary, że uda Wam się dokonać cudu. Jak będziesz miała jakieś pytania, to pisz Pozdrawiam serdecznie