Ha, uśmiałam się z wpisu Gusiarz a propos wypłaty

Irga ? Na tej rabacie z buksikami nie mam irgi, tylko berberysy w różnych odmianach oraz ognik szkarłatny. Irgę mam na skarpie, odm. horizontalis i taką nisko płożącą irgę drobnolistną na tej rabacie, której jeszcze nie znacie
Madżen, będzie mi miło, że ktoś się zainspiruje kolorystycznie

Będą następne wianki
Gosia Malkul - znowu się wkręciłam w wiankowanie
Nie było mnie, bo miałam dużo spraw do załatwienia, m. n. przygotowanie 14 urodzin syna dla kolegów

To było wczoraj, jestem wymęczona na maksa

Wróciła też moja córka z tygodniowej wycieczki do Londynu i Oxfordu, tam już wiosna na całego. Oglądałam już zdjęcia i jeszcze bardziej zachorowałam na Anglię. Szkoda, że znów w tym roku Chelsea w maju u mnie nie wypali, ale może w innym terminie. I jeśli pojadę, to samochodem, żeby móc przywieść różne fajne roślinki
Ana, ja też tupię, bo część stoi na podjeździe, a M chory i nie ma komu nawet przenieść w docelowe miejsce, a druga część transportu przyjdzie dopiero w czwartek
Ewo, tęsknie za Wami i jestem zła, że mieszkacie tak daleko, dlaczego????? Oprócz Tosi nie mam tu blisko żadnej bratniej ogrodowej duszy. Kindzia wprawdzie mieszka blisko, ale ona bywa częściej w Waszych stronach. Gierczusia nie ma czasu i cud, że spotkałyśmy się na giełdzie w Tychach.
Ania też zalatana. I tak zleciała nam zima, ale wiosna sprzyja ogrodowym spotkaniom, więc bardzo na nie liczę
Pozdrawiam serdecznie