Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Gabrysia_ 09:36, 22 lip 2014

Co tu taka cisza?
Milka 15:17, 22 lip 2014

Raj i w domu macie, obejrzałam ostatnie fotki, pięknie i tak subtelnie wszystko pokazane
anna_studio 23:34, 22 lip 2014

100 lat dla Pełnoletniej...

Przesyłam...ja, Sławek i...Nieletni
Gabrysia_ 23:49, 22 lip 2014

anna_studio napisał(a)
100 lat dla Pełnoletniej...

To ja się dołączę do życzeń
Enya73 16:02, 23 lip 2014

Kochani, wróciłam już jakiś czas temu, ale od razu rzuciłam się w wir pracy i obowiązków mniej lub bardziej przyjemnych

Serdecznie dziękuję za odwiedziny pod moją nieobecność w moim skromnym wątku, a szczególnie: Aika, Nicol21, Makkasia, EwaKatowice, Ewa z hortensji (pamiętam o stiletto), Kondzio ( na fotce akurat Rovinj w Chorwacji), Bogdzi (serdeczne dzięki za zdjęcie lilii - moja jeszcze nie zakwitła, ale ma kilka nowych listeczków), An Zoran, Ani S za śliczne zdjęcie, Malkul, że mnie stawia do pionu , Baradze, Gabrysi , Anicie mojej drogiej imienniczce, Ani G, Irence i tym wszystkim, którzy wpadają anonimowo również dziękuję za Wasze zainteresowanie

Wczoraj był szczególny dzień w życiu mojej rodziny. Moja piękna córka skończyła 18 lat Serdecznie dziękuję tym, którzy wiedząc o tym, pamiętali. Przekazałam, Kinga ślicznie dziękuje

Spędziliśmy urocze popołudnie i wieczór aż do późnej nocy w przepięknym Krakowie. Tak się zastanawialiśmy, po co my tak jeździmy po świecie i zachwycamy się Florencją czy Wenecją, jak u nas też są takie perełki

Odpowiadając jeszcze na pytanie o miejsce mojego wakacyjnego wypoczynku, to zdradzę, że część urlopu tradycyjnie spędziłam we Włoszech w Lignano Sabbiadoro i Wenecji oraz okolicach, ale taki typowo leniwy wypoczynek miał miejsce w przepięknym chorwackim kurorcie Rovinj na Istrii. Wiele osób miało słusznie skojarzenia z Włochami, ponieważ Rovinj,a wcześniej Rovigno ma włoski rodowód i czuć to na każdym kroku. Przy czym we Włoszech nie można spotkać tak czystej i ktystalicznej wody jak u chorwackich brzegów Adriatyku. Jak się odrobię, to pokażę kilka fajnych miejsc

Pozdrawiam serdecznie
Pszczelarnia 16:06, 23 lip 2014

którzy wpadają anonimowo ... . Pokaż fajne miejsca z ich klimatem.
Gabrysia_ 20:30, 23 lip 2014

Anitko...ja mam dokładnie takie same spostrzeżenia jeśli chodzi o Włochy i Chorwację,ostatnio też byliśmy na Istii ,dokładnie w Lovran ,bardzo nam się podobało...czekam na twoje fotki z utęsknieniem

Fajnie spędziliście tak ważny dzień "Pełnoletniej"
Buziam
malkul 11:02, 24 lip 2014

Anitko-witam cię po powrocie
sumak zyje rosnie
popcorn 08:43, 25 lip 2014

Witaj, ja też czasem wpadam anonimowo Pokaż co tam w ogrodzie u nas moookro:/

pozdrawiam!!
Enya73 21:23, 27 lip 2014

anna_g napisał(a)

Anitko - ja nie wyrabiam Dlatego rzadko bywam Spotkanie fantastyczne. Ogród jak zwykle cudowny. Fajny bukiecik na stole - śliczny.

Powiedz mi co to za klonik? Fajny, niewielki taki kompaktowy i w sam raz Długo go masz ?(pewnie go pokazywałaś - no ale tyle wszędzie tego a pamięc rozumiesz... nie obejmie) jaki urośnie? Bardzo Cię proszę opowiedz mi o nim bo szukam takiego kompakta

Pozdrawiam cieplutko

Aniu , klon japoński 'Dissectum Garnet', rośnie dość powoli, wymaga osłony na zimę. Ma spore wymagania glebowe i wodne. U mnie rośnie przy samej wodzie, więc świetnie się zadomowił. Jeśli nie masz wilgotnego podłoża to posadź go w miejscu bardziej osłoniętym od słońca.

Pozdrawiam ciepło również