No to git. Magnolia piękne drzewko
U Pudełka w Pisarzowicach można dostać bardzo ładne i zdrowe sadzonki cisa hicksii i hilli - po 13 zeta w detalu, w hurcie po 10,80 zeta brutto z Vat, a myślę, że jak piszesz o ekranie, to sporo ich będziesz potrzebowała, więc powyżej 10 szt. już możesz negocjować cenę. Ja się zawsze targuję ze sprzedawcami przy większych zakupach z jednej odmiany.
Ty jesteś rozwojowa Kasia, na pewno jeszcze nie masz wszystkich roślin, a potem znając życie i tak będziesz zmieniać, wymieniać itd
Jedynie u Kapiasa i Żurka się rozczarowałam, bo dostałam tylko karty lojalnościowe i jakieś tam 5 % powyżej dużej kwoty, ale dobre i to. W mniejszych szkółkach albo tam, gdzie mają dużą konkurencję zawsze sprzedawcy są bardziej elastyczni.
Kasia, na początku października można by się wybrać i podłączyć pod duże zamówienie.
edit, powtórzę, jak najbardziej, ekran tam jest wręcz wskazany, może być z cisa albo graba Fajnie jak powstaną u Ciebie takie ogrodowe wnętrza, będzie ciekawiej.
A to w ogóle Sebastian fajny pomysł, żeby tworzyć takie małe nieformalne grupy zakupowe. Ludzie, którzy mieszkają w miarę blisko od siebie mogą się dogadać i składać wspólnie zamówienia, dzielić kosztami transportu. W grupie przyjemniej i taniej. Taki ogrodowiskowy groupon