Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

gierczusia 22:38, 27 mar 2013

Julciu .. Wreszcie wymarzone krótkie ferie , by się troszku zregenerować ... .. Teraz będę nadrabiać ... Zaległości w sprzątaniu

Wesołych Świąt życzę , choć jak narazie wygląda mi to na Boże Narodzenie .
Kindzia 08:56, 28 mar 2013

Atropinka zadziałała?
Ja mam w ogóle wadę wzroku, kiedyś, jako dziecko nosiłam okulary Teraz, w pracy, bez okularów ani rusz. Już mi to w nawyk weszło : siadam do komputera zawsze w okularach.
I coraz częściej, jak trzeba coś przeczytać w domu, też są mi już niezbędne. No cóż, osiemnaście lat skończyłam jakiś czas temu

Miłego Julciu
Gosiniak 14:05, 28 mar 2013

Dużo się nie pomyliłaś, u mnie sprzątanie i robienie ozdób świątecznych, ale jak spojrzę za okno to też się zastanawiam jakie to święta się zbliżają, masakra pogodowa trwa w najlepsze,
wczoraj miałam totalnego dołka, jak zmienili prognozy na kolejny tydzień, ile nam przyjdzie jeszcze zmagać się z tą paskudną pogodą, cierpliwości mi już brakuje.

kwiatholandii 07:36, 29 mar 2013

Kindzia 08:11, 29 mar 2013

gierczusia 09:01, 29 mar 2013

Julciu .. Ja tu u Kaśki czytam ,że Ty sama buksiki rozmnażasz... Łaaaa.. .. Super ... Napiszesz mi , jak koniowi prosto , jak to się robi i kiedy .. Plizzzz .. Oczywiście to się nie spieszy ,bo teraz i tak robiła tego nie będę a Ty masz mega młyn przed Świętami .. Więc tak na spokojnie jak już będzie po tym szaleństwie, oki ??
gierczusia 09:04, 29 mar 2013

Przeczytałam teź o Waszym fajnym podziale rodzinnym .. Fifty / fifty... Plaża i zwiedzanko ... Nas jest troje ... A nasz syn jeszcze ma na tyle niewyrobiony pogląd ,ze się miota Bidoczek , czy leżeć z mamusią czy aktywnie z tatusiem ... Trzeba by se " dorobić" cosik do kompletu , a raczej do pary ...,

Żartuję oczywiście .. Za stara już jestem .., buziolki ..

U mnie śnieźyca Julciu
JulkAd 09:14, 29 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu .. Ja tu u Kaśki czytam ,że Ty sama buksiki rozmnażasz... Łaaaa.. .. Super ... Napiszesz mi , jak koniowi prosto , jak to się robi i kiedy .. Plizzzz .. Oczywiście to się nie spieszy ,bo teraz i tak robiła tego nie będę a Ty masz mega młyn przed Świętami .. Więc tak na spokojnie jak już będzie po tym szaleństwie, oki ??

Elu jeżeli tanich nie dostanę to rozmnożyć będę musiała, bo mi 10 m potrzeba

Ok napiszę, ale mam znajomą, która twierdzi, że tydzień po Wielknocy to najlepszy czas na ukorzenianie bukszpanów (ona zawsze ukorzenia te z koszyczka wielkanocnego). Jest to związane z fazami księzyca czy cuś ....
JulkAd 09:27, 29 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Przeczytałam teź o Waszym fajnym podziale rodzinnym .. Fifty / fifty... Plaża i zwiedzanko ... Nas jest troje ... A nasz syn jeszcze ma na tyle niewyrobiony pogląd ,ze się miota Bidoczek , czy leżeć z mamusią czy aktywnie z tatusiem ... Trzeba by se " dorobić" cosik do kompletu , a raczej do pary ...,

Żartuję oczywiście .. Za stara już jestem .., buziolki ..

U mnie śnieźyca Julciu

U mnie śnieg za oknem już leży....muszę się ruszyć do odśnieżania, a mi się nie chce...

Z tym pół na pół to nie do końca....nie da rady podzielić samochodu na pół i rozjechać się w dwa różne kierunki...2 lata temu objechaliśmy południe Polski (zwiedzanie) i północ (leżenie), ale czasami była to męka dla tego drugiego pół

...moja droga dorobić zawsze można....
Kindzia 09:53, 29 mar 2013

Ty się ciesz, że jeszcze chcą z Wami jeździć...ostatnio jak byliśmy, to Grześ już nie chciał z nami jechać. Czuliśmy się jak w podróży poślubnej, bez dzieci...