Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 21:47, 06 maj 2013

AlicyaLK napisał(a)

Czytam na raty, bo już dużo tego się nazbierało Będę zaglądać

Jest dużo, a czasu mało...też nie do wszystkich jestem w stanie zajrzeć....zapraszam
JulkAd 21:49, 06 maj 2013

baraga1904 napisał(a)
...piękne tulipki
..śnieg na Śnieżce musi być - jak sama nazwa wskazuje ....ale wejście na górkę wspominam mało sympatycznie

Agnieszko witaj u mnie...wejście było trudne, ale planuję jeszcze raz inną trasą i na pewno nie w taką pogodę
Kindzia 08:33, 07 maj 2013

Nic się nie martw Jak Grześ zdawał, to mówił, że rozszerzona matematyka była łatwiejsza niż podstawowa. On zdawał w tym roku, w którym 25% oblało, dwa lata temu. Na fizykę też nie narzekał. A najlepszy wynik miał z angielskiego, co ciekawe
Trzymam kciuki !!!
JulkAd 14:27, 07 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Nic się nie martw Jak Grześ zdawał, to mówił, że rozszerzona matematyka była łatwiejsza niż podstawowa. On zdawał w tym roku, w którym 25% oblało, dwa lata temu. Na fizykę też nie narzekał. A najlepszy wynik miał z angielskiego, co ciekawe
Trzymam kciuki !!!

Polski za nami...ponoć było ok. Zwłaszcza, że Żeromski mojemu Kubie pasował....no ja się jednak martwię, bo to dla niego dużo znaczy i wiem, że przeżywa tę piątkową matmę....o angielski też jestem spokojna, nawet o rozszerzenie, bo w zasadzie inie jest mu potrzebne, ale chce się sprawdzić...poza tym zdaje rozszerzoną fizykę ( to już z obowiązku) i dla własnego widzimisię geografię rozszerzoną, bo ją uwielbia i podstawę z francuskiego, bo chce się sprawdzić. Maraton jest w tym tygodniu, bo w sobotę ustny angielski, a później to już mam nadzieję, że będzie lepiej ze stresem
Kindzia 18:47, 07 maj 2013

Matko i córko! Dużo zdaje! Ale przecież mądry chłopak jest, poradzi sobie, wiadomo, ale żeby jeszcze zadowolony był.
Idź w ziemi podłubać, stres oszukasz
JulkAd 18:58, 07 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Matko i córko! Dużo zdaje! Ale przecież mądry chłopak jest, poradzi sobie, wiadomo, ale żeby jeszcze zadowolony był.
Idź w ziemi podłubać, stres oszukasz

Kasiu dłubię cały czas, a to przesadzam, a to kombinuję, ale najpierw róże, a później szczegóły....no i ciurkadełko jeszcze, bo M się podkręcił i wszystko powoli szykuje, więc muszę dopingować
gierczusia 19:15, 07 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Eluś tam ino 20-25 cm ziemi jest, horti chyba odpada i cosik na pniu tyż, ale za wersją nr 2 jestem....dzięki jak rozrysuję to wrzucę i podpowiesz co nie tak

Aaa .. Nie wiedziałam ,ze tam takie spartańskie warunki ...to hortka rzeczywiście odpada , bo by Ci tam padła w szybkim tempie .. Cieszę się ,że mogłam się do czegoś przydać
gierczusia 19:17, 07 maj 2013

Julciu .. Nie martw się , będzie dobrze.. Wiesz jak to mówią : strach ma wielkie ooOooooczy ..
JulkAd 19:20, 07 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu .. Nie martw się , będzie dobrze.. Wiesz jak to mówią : strach ma wielkie ooOooooczy ..

No tylko na to liczę, ze ino strach
Kindzia 19:34, 07 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Kasiu dłubię cały czas, a to przesadzam, a to kombinuję, ale najpierw róże, a później szczegóły....no i ciurkadełko jeszcze, bo M się podkręcił i wszystko powoli szykuje, więc muszę dopingować

Ciurkadełko też? Super!!!!
U mnie jest inaczej rozwiązane niż u Gosiniaka z Igiełkowego. U Niej kamol na takiej kratownicy leży, u mnie leży na profilach do ościeżnic. Może teraz się uda coś ruszyć z tym ciurkadełkiem, to zobaczysz. To moje chyba tańsze rozwiązanie, zresztą nie wiem, ile taka kratownica kosztuje...wygodniejsze to jest na pewno rozwiązanie, to Gosi.