Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

bociek 09:33, 05 maj 2013

Nie no ja snieg widze kolo futra... Ale moze to z goraczki, bo chorutka jestem troszke. Dzielna jestes, ja bym w zyciu nie wlazla

Tulipki w klombie boskie, te bordowe z bialym szal
Co do trawek, daj im szanse. Jak jest mala kepa to efektu nie ma, ale po dwoch - trzech sezonach... klekajcie narody One musza miec czas, zeby zmezniec jesli byly male.
Urszulla 20:10, 05 maj 2013

Ładna czerwień w donicy- prawdziwie ognista
Mala_Mi 22:31, 05 maj 2013

Pooglądałam mgłe i futro ze śniegiem i tulipki do eksmisji... Pozdr. Dziś juz było ładnie
JulkAd 13:56, 06 maj 2013

bociek napisał(a)
Nie no ja snieg widze kolo futra... Ale moze to z goraczki, bo chorutka jestem troszke. Dzielna jestes, ja bym w zyciu nie wlazla

Tulipki w klombie boskie, te bordowe z bialym szal
Co do trawek, daj im szanse. Jak jest mala kepa to efektu nie ma, ale po dwoch - trzech sezonach... klekajcie narody One musza miec czas, zeby zmezniec jesli byly male.

Boćku toż to śnieg najprawdziwszy...dobrze, że tylko w górach jeszcze leży...tam nikomu nie przeszkadza

Mnie się kolorki w klombie tyż podobają, ale z oporami sadziłąm, bo to z insektu były, ale w przyszłym roku w tym komplecie zostaną, ale inne miejsce znajdę...

Z trawami będę czekać, uczę się cierpliwości....jak tam Kochana stres jest przed jutrem? U mnie większy niż u Dziecięcia
JulkAd 13:57, 06 maj 2013

Urszulla napisał(a)
Ładna czerwień w donicy- prawdziwie ognista

Już kcem, żeby była większa...bo doniczka wielka, a kwiatków na razie nie widać
JulkAd 13:58, 06 maj 2013

asc napisał(a)
Pooglądałam mgłe i futro ze śniegiem i tulipki do eksmisji... Pozdr. Dziś juz było ładnie

U mnie dziś (tzn wczoraj już... też ładnie było), ale przed chwilą za oknem znów popadało, ale ciepło jest, więc dla roślinek jak znalazł
AlicyaLK 17:04, 06 maj 2013

Przypadkiem trafiłam na Twój ogród, który bardzo mnie zaintersował Będę zaglądać i podziwiać co nowego się dzieje Tulipki cudne!! A i futrzana Towarzyszka przepiękna!
Pozdrawiam ciepło z w końcu słonecznego Krakowa
Kindzia 18:08, 06 maj 2013

No, to podziwiam Cię, że w taką pogodę chciało Ci się po górach chodzić...myślę, że nie ma takiej siły, która wyciągnęła by mnie w deszczu w góry
Matura...nie denerwuj się! Zobaczysz, dobrze będzie
bociek 19:19, 06 maj 2013

Julita, masakra. Dziec dopiero zaczyna sie denerwowac, a ja osiagam juz szczyty stresu. a swoja, hmmm na luzie byla ... Ogolnie jestem niezywa, wiec sie udziela reszcie. Jak przezyje polski to potem juz bedzie z gorki, chociaz bardziej sie matematyki boje...

Trzymam kciuki. Za nas, zebysmy nie zwariowaly z tego sztresa Bo pisklaki dadza rade

Bociskam
gierczusia 21:03, 06 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Przed remontem klomb był olbrzymi i sięgał do szczytu schodów, ale przez niego wilgoć się zbierała w piwnicy i trzeba było go usunąć...z drugiej strony mam jeszcze lepszy ten Cię dopiero rozbroi....jutro zrobię zdjęcie....Ty mi lepiej podpowiedz co można w środku posadzić, bo mam w głowie pustkę

Kofana .. Mówisz - masz .., co mi wpadło do głowy ... Bo nie wiem jakie kolorki preferujesz no i o jaką wielkość chodzi

A więc :
1. Bergenia, konwalnik , trzmielina
2. Trzmielina , brązowa trawka i cuś z białymi kwiatkami , albo...
3. Standard : hosta białoobrzeżone , hortka biała i cosik małego na pniu , np .miłorząb

..,. Aaa.. Może cos wybierzesz