Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

gierczusia 21:05, 06 maj 2013

Julcia .. Trzymam kciuki za Dziecięcie i za Ciebie .. Będzie dobrze
gierczusia 21:07, 06 maj 2013

A wyprawa w góry .. Ja Was poprostu podziwiam .. A psiurka dzielna była
JulkAd 21:30, 06 maj 2013

AlicyaLK napisał(a)
Przypadkiem trafiłam na Twój ogród, który bardzo mnie zaintersował Będę zaglądać i podziwiać co nowego się dzieje Tulipki cudne!! A i futrzana Towarzyszka przepiękna!
Pozdrawiam ciepło z w końcu słonecznego Krakowa

Alicjo, witaj u mnie i zapraszam na spacery , chociaż dopiero się rozkręcam
AlicyaLK 21:31, 06 maj 2013

JulkAd napisał(a)

Alicjo, witaj u mnie i zapraszam na spacery , chociaż dopiero się rozkręcam

Czytam na raty, bo już dużo tego się nazbierało Będę zaglądać
JulkAd 21:33, 06 maj 2013

Kindzia napisał(a)
No, to podziwiam Cię, że w taką pogodę chciało Ci się po górach chodzić...myślę, że nie ma takiej siły, która wyciągnęła by mnie w deszczu w góry
Matura...nie denerwuj się! Zobaczysz, dobrze będzie

Kasiu mnie się mniej chciało, ale Dziecię chciało się zmęczyć przed maturą...Słabsi zostali na dole, ale za to mieli dla nas ciepłe ciuszki....
...no musi być dobrze....przeraża mnie tylko matma rozszerzona i rozszerzona fizyka...o resztę jestem spokojna
baraga1904 21:34, 06 maj 2013

...piękne tulipki
..śnieg na Śnieżce musi być - jak sama nazwa wskazuje ....ale wejście na górkę wspominam mało sympatycznie
JulkAd 21:38, 06 maj 2013

bociek napisał(a)
Julita, masakra. Dziec dopiero zaczyna sie denerwowac, a ja osiagam juz szczyty stresu. a swoja, hmmm na luzie byla ... Ogolnie jestem niezywa, wiec sie udziela reszcie. Jak przezyje polski to potem juz bedzie z gorki, chociaz bardziej sie matematyki boje...

Trzymam kciuki. Za nas, zebysmy nie zwariowaly z tego sztresa Bo pisklaki dadza rade

Bociskam

Ja mam Kasiu kulę w żołądku wielkości strusiego jaja (no powiedzmy, że zbliżone do kuli)...Dziecię mówi, że wszysko będzie ok i ....mam nadzieję, że jest tego pewny

Ja też trzymam.....za Dzieciaki, a za nas.....czy to ma sens, przecież my już wariatki...tyle, że ogrodowo zakręcone...ale niech tam, żeby nam kule do gardła nie doszły, to też trzymać i za nas będę
JulkAd 21:41, 06 maj 2013

gierczusia napisał(a)

Kofana .. Mówisz - masz .., co mi wpadło do głowy ... Bo nie wiem jakie kolorki preferujesz no i o jaką wielkość chodzi

A więc :
1. Bergenia, konwalnik , trzmielina
2. Trzmielina , brązowa trawka i cuś z białymi kwiatkami , albo...
3. Standard : hosta białoobrzeżone , hortka biała i cosik małego na pniu , np .miłorząb

..,. Aaa.. Może cos wybierzesz

Eluś tam ino 20-25 cm ziemi jest, horti chyba odpada i cosik na pniu tyż, ale za wersją nr 2 jestem....dzięki jak rozrysuję to wrzucę i podpowiesz co nie tak
JulkAd 21:42, 06 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Julcia .. Trzymam kciuki za Dziecięcie i za Ciebie .. Będzie dobrze

No musi być....inaczej nie przewiduję, ale i tak ze stresu osiwieję...tylko fryzjera muszę odwiedzić
JulkAd 21:46, 06 maj 2013

gierczusia napisał(a)
A wyprawa w góry .. Ja Was poprostu podziwiam .. A psiurka dzielna była

No psiura zasłużyła na dużą kość, ale w aucie nam zasnęła od razu w swoim kocyku, bo zmarzła bidula, ale ona z tych twardych, więc jej szybko przeszło....a nas podziwiać?, M i Córcia pukali się w czoło, że my w taką pogodę w góry chcemy iść...ale to nie Tatry przecież