Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

eliza3 19:10, 21 maj 2013

JulkAd napisał(a)
Dzięki Eliza miło mi bardzo, zwlaszcza, że dopiero zaczynam...smutno tylko, że tak szybko rodki przekwitają

Może i dopiero zaczynasz, ale masz dobre oko i pomysły. U siebie masz pięknie, a jeszcze innym pomagasz, jestem pod wrażeniem działań u Kindzi, ale o tym chyba już pisałam
Pozdrawiam.

JulkAd 19:11, 21 maj 2013

Loosiuu napisał(a)

Ogród wyraźnie zmienił się na piękniejszy! Widać, że dużo pracy w niego włożyłaś i warto było. Za pare lat będzie cudownie. Widać to po tej fotce!

Filipie cieszę się bardzo...już cały czas myślę co posadzić, żeby w ogrodzie cosik kwitło
JulkAd 19:13, 21 maj 2013

I tylko lewa strona pozostaje do przeróbki....w narożniku, w kamieniach będą rosły trawy, na pewno te od Ani, tylko jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji

i ten kącik praktycznie cały do przeróbki...rosną dwie róże, ale co z nich będzie nie wiem...może jak nie zachwycą to tam coś kwitnącego non stop wsadzę...kolor musi być...no i kształt rabaty do przeróbki, będzie szła prosto od drewutni do kamieni..

pergola zostaje...może clematisy?....jeden tam już jest i chyba mu całkiem dobrze
Kindzia 19:20, 21 maj 2013

Powojniki piękne są, mam gdzieś stronkę polecaną przez forum...możesz przebierać
JulkAd 19:28, 21 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Ciesz się, że zdrowe Ja z Goldbukett`em walczę, zobaczymy...a taki ładny był, żółciutki...

I tu masz rację Kasiu...trza siem cieszyć, że zdrowe...a co posadzić przy nich, żeby było kwitnąco?....przy płocie rośnie jeszcze krzewuszka, ale coś nie chce kwitnąć....może jeszcze nie czas na nią...idę obejrzeć, czy czegoś nie wypuszcza...wczoraj pieliłam i komary cięły, więc na pączkach się nie skupiałam.....
JulkAd 19:31, 21 maj 2013

eliza3 napisał(a)

Może i dopiero zaczynasz, ale masz dobre oko i pomysły. U siebie masz pięknie, a jeszcze innym pomagasz, jestem pod wrażeniem działań u Kindzi, ale o tym chyba już pisałam
Pozdrawiam.

Czerwona siem zrobiłam Elu
JulkAd 19:43, 21 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Powojniki piękne są, mam gdzieś stronkę polecaną przez forum...możesz przebierać

Mój ma kolor ciemnego fioletu.....poszukam w jasniejszycho odcieniach....róże są kremowe, przynajmniej ta pod pergolą...pnąca jeszcze nie kwitła, więc nie znam koloru (miała być żółta)....Kasiu, może Ty wiesz czym ją podlać, żeby ruszyła?
Kindzia 19:54, 21 maj 2013

Tak, wiem, czekaj zaraz poszukam i Ci podam. Ania różana mi te z gołym korzeniem poleciła podlać. Już przyszedł ten preparat, ale w pracy go mam. Jakaś japońszczyzna to jest
Kindzia 19:57, 21 maj 2013

ASAHI, wygoogluj sobie. Kupiłam 15 ml.Nie jest jakieś drogie specjalnie...
Kindzia 20:00, 21 maj 2013

i setunia się zbliża...