Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 21:49, 22 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu ... Ja siem nie spóżniłam .. Hurrra ... Samych radosnych chwil o ogrodzie. ...rychłej śmierci komarów , mszyc i inkszych paskudztw .. Na tą 2 setkę życzę .. Buziole i kwiatucha zostawiam

Mój wątek tak nie zasuwa jak TGV Twoje czy innych Kobitek, więc spoko zawsze zdążysz dobiec

Buziaki za kwiatucha
gierczusia 07:40, 23 maj 2013

Nie wiem od czego to zależy .. .. Raz pędzi jak szalony a raz spokojniusio jak ślimaczek ...

Odliczać już czas do kolejnego długiego weekendu ... Masz Przyszły piątek też wolny ??

Buziaki
Kindzia 08:57, 23 maj 2013

Ja też już o przyszłym tygodniu myślę Byle tylko pogoda dopisała...

Miłego dnia
agata_chrosc... 09:25, 23 maj 2013

Julitka, trochę spóźnione ale gorące pozdrowienia w związku z jubileuszem Podobno teraz nie wolno kwiatków rocznicowych wklejać to nie wkleję, ale za to ściskam jeszcze raz
JulkAd 10:26, 23 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Nie wiem od czego to zależy .. .. Raz pędzi jak szalony a raz spokojniusio jak ślimaczek ...

Odliczać już czas do kolejnego długiego weekendu ... Masz Przyszły piątek też wolny ??

Buziaki

no fakt może nie zawsze jak TGV, ale na pewno pędzikiem

u nas dziwnie z tym wolnym....pracują ci, którzy mają w tym dniu lekcje w klasach zawodowych, a ja odpoczywam, bo akurat w piątki mam 2 godziny w technikum, swoje odsiedziałam 2 maja.
Mala_Mi 10:34, 23 maj 2013

A ja mam pracujący weekend... bo mam takie zaległości w robocie, że głowa mała... zaległosci sięgają 3 miesięcy Nie przewidzieliśmy sytuacji i turbulencji losowych.... a zlecenie wzięte i trzeba skończyć.. nie ma że boli
Mala_Mi 10:36, 23 maj 2013

Ale śmierdzącego kompostownika z ilością kilku metrów zgniłej skoszonej trawy już nie mam..tra , la, la.. świat wygląda lepiej...
Mam zakwasy, naszarpnięte wszytkie mięśnie i ścięgna... głoą i szyją nie mogę ruszać.. ale co tam... nie ma tego czegoś.. tra la la...

Pod róże okrywowe i tak nie ma sensu niczego sadzić, bo one zarosną wszytko...
JulkAd 10:56, 23 maj 2013

Kindzia napisał(a)
Ja też już o przyszłym tygodniu myślę Byle tylko pogoda dopisała...

Miłego dnia

Kasiu ja też liczę na pogodę, bo na razie zimno, a ja chcę choć odrobinę ciepła. Mam zamiar odpocząć w weekend, no chyba, że jakiś drobiazg do roboty wynajdę
JulkAd 10:57, 23 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)
Julitka, trochę spóźnione ale gorące pozdrowienia w związku z jubileuszem Podobno teraz nie wolno kwiatków rocznicowych wklejać to nie wkleję, ale za to ściskam jeszcze raz

dzięki Agatko za pamięć, buziaki dla Ciebie
JulkAd 11:13, 23 maj 2013

asc napisał(a)
A ja mam pracujący weekend... bo mam takie zaległości w robocie, że głowa mała... zaległosci sięgają 3 miesięcy Nie przewidzieliśmy sytuacji i turbulencji losowych.... a zlecenie wzięte i trzeba skończyć.. nie ma że boli

Aniu ja w budżetówce, powinnam mieć wolne całe wakacje, a mam (już teraz wiem) urlop od 10 lipca do 20 sierpnia...no i niestety długie weekendy u mnie nie zawsze są długie. Ale cieszę się, że praca w ogóle jest...Tobie jednak współczuję, bo Ty Aniu na maksa zagoniona jesteś.....odpoczynek Ci się należy jak nic...za ciężką pracę i dobre serducho