Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 11:19, 23 maj 2013

asc napisał(a)
Ale śmierdzącego kompostownika z ilością kilku metrów zgniłej skoszonej trawy już nie mam..tra , la, la.. świat wygląda lepiej...
Mam zakwasy, naszarpnięte wszytkie mięśnie i ścięgna... głoą i szyją nie mogę ruszać.. ale co tam... nie ma tego czegoś.. tra la la...

Pod róże okrywowe i tak nie ma sensu niczego sadzić, bo one zarosną wszytko...

Też byłabym dumna, że się śmierducha pozbyłam....co tam bolące mięśnie, ale jaka satysfakcja

co do róż okrywowych to właśnie też myślę, że tylko kora pod nie....no i obwódka z żurawek taka jak u Ciebie
Mala_Mi 18:42, 23 maj 2013

Specjalnie dla ciebie poszłam i zrobiłam foto róż z barwinkiem... porażka
JulkAd 19:02, 23 maj 2013

asc napisał(a)
Specjalnie dla ciebie poszłam i zrobiłam foto róż z barwinkiem... porażka

No...w szoku dosłownie jestem, dzięki Aniu za zobrazowanie....już mnie odwiodłaś na 100% od tego pomysłu, dziękuję
Kindzia 09:04, 24 maj 2013

Nawet mi się nie śniło, że barwinek taki ekspansywny może być...U mnie na skarpie jest i bardzo chciałabym żeby zarósł (plewienie!!!), ale nie może mi roślin wszystkich zeżreć! Muszę go pilnować...

Zimno jak w psiarni, ale mi d...ko przewietrzy dzisiaj przy sadzeniu...
grazyna 09:21, 24 maj 2013

Jula święto było 200 stronek, a ja spóźniona z kfiotkiem

JulkAd 11:16, 24 maj 2013

Kasiu u mnie barwinek na razie rósł na skalniaku i bez szału dlatego uważałam, że to dobry pomysł. Dobrze że jest Ania, która czuwa ....pogoda u mnie też bez rewelacji, ale nie pada i mrozu nie ma

Grażynko dzięki za ślicznego rodka, buziol dla Ciebie za pamięć
gierczusia 18:45, 24 maj 2013

Ja właśnie to czuwanie najbardziej na ogrodowisku lubię .. Ile mnie już razy jakiś Anioł Stróż odwiódł od jakiegoś głupawego ogrodowego pomysłu .. .. No po prostu nie zliczę ..
gierczusia 18:48, 24 maj 2013

U mnie z urlopem podobnie .. Nie pamiętam kiedy miałam te osławione 2 miesiące wakacji ... Początek lipca rekrutacja , koniec sierpnia poprawki .. I tak to leci

Ale ja i tak się cieszę ,że jeszcze mogę sparwdzać sprawdziany wieczorem w pidżamce przy kawce a nie muszę siedzieć w robocie do 15 i tam sparwdzać .... Co mam zrobić i tak zrobię
JulkAd 21:12, 24 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Ja właśnie to czuwanie najbardziej na ogrodowisku lubię .. Ile mnie już razy jakiś Anioł Stróż odwiódł od jakiegoś głupawego ogrodowego pomysłu .. .. No po prostu nie zliczę ..

No właśnie Elu, ja się tutaj bardzo dużo uczę i wcale w mądrych książkach nie muszę siedzieć, a jak przyjemność z tego móc z Wami pobyć....chociaż wirtualnie
agata_chrosc... 21:15, 24 maj 2013

JulkAd napisał(a)

No...w szoku dosłownie jestem, dzięki Aniu za zobrazowanie....już mnie odwiodłaś na 100% od tego pomysłu, dziękuję

Jula, jest barwinek mały i duży czyli vinca major i vinca minor i ten minor raczej tak nie wygląda