Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

agata_chrosc... 20:09, 16 sie 2012

Ale psina fajna! To foxterier czy tylko udaje?
A z Żurawkami to tu jest rozbój w biały dzień! To fakt. I to takie malutkie te sadzonki, takie po kilka listków. A jak duże, to już 7-8 euro! No to nie ma się co dziwić, że ponawiam próby rozmnożeniowe
JulkAd 20:20, 16 sie 2012

Anita1978 napisał(a)
A ja nie zrobiłam prawie nic bo zagadałam się z sąsiadką-ale na tematy ogrodowiskowe

Anitko czasami odpocząć też trzeba
Kindzia 20:22, 16 sie 2012

Podoba mi się ta Twoja rabatka z brzuszkiem. Eleganckie masz te hosty.
Żółte na słoneczne miejsca? Nie szukałam żółtych, wiem które zielonkawe sobie dadzą radę. Ale u nas w bliskich szkółkach nie było. To Lime Marmalade. Jak znajdziesz żółte, to melduj

JulkAd 20:24, 16 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Ale psina fajna! To foxterier czy tylko udaje?
A z Żurawkami to tu jest rozbój w biały dzień! To fakt. I to takie malutkie te sadzonki, takie po kilka listków. A jak duże, to już 7-8 euro! No to nie ma się co dziwić, że ponawiam próby rozmnożeniowe

Foxterier po polujących rodzicach, ale polować nie będzie, bo myśliwych w domu nie ma. Młoda jest i jeszcze jej uszy stoją, mam nadzieję, że kiedyś klapną.

Te co kupiłam naprawdę mega duże były, mniejsze były za 4 złote, ale takie mikre, że dałam sobie spokój. Muszę poszukać bardziej pomarańczowych i żółtych teraz, bo mi potrzeba na drugą stronę.
JulkAd 20:26, 16 sie 2012

Kindzia napisał(a)
Żółte na słoneczne miejsca? Nie szukałam żółtych, wiem które zielonkawe sobie dadzą radę. Ale u nas w bliskich szkółkach nie było. To Lime Marmalade. Jak znajdziesz żółte, to melduj

Kasiu mogą być zielonkawe, bo pod Limkami mam zamiar dać hosty i właśnie jasne żurawki.
agata_chrosc... 20:30, 16 sie 2012

To ja bardzo polecam Tiramisu - jest piękna. Gdzieś u mnie jest zdjęcie. ALe Gabik skarżyła się, że na słońcu sie przypalają. Natomiast Syla ma jakąś żurawkę, nie wiem czy nie Lime Marmelade, którą trzyma na słońcu i nic jej! To sobie tam zerknij przy okazji
JulkAd 20:44, 16 sie 2012

Kindzia napisał(a)

Z brzuszkiem, to tak mi jakoś wyszło. Hosty eleganckie?.., które te duże zielone czy te małe dwukolorowe? Przykro mi ale nazw niestety nie znam.
JulkAd 20:54, 16 sie 2012

Dziewczyny co dać z przodu przed bukszpanem, bo mi tam goło? Za bukszpanami stożkiem i kulą rośnie Miskant Zebrinus, na razie niewidoczny, ale mam nadzieję, że kiedyś wybuja

JulkAd 21:07, 16 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
To ja bardzo polecam Tiramisu - jest piękna. Gdzieś u mnie jest zdjęcie. ALe Gabik skarżyła się, że na słońcu sie przypalają. Natomiast Syla ma jakąś żurawkę, nie wiem czy nie Lime Marmelade, którą trzyma na słońcu i nic jej! To sobie tam zerknij przy okazji

No Tiramisu to ja chyba mam, piszę chyba, bo pewna nie jestem.

Wrzucę zdjęcie, napisz mi czy Twoja podobna do tej

albo do tej

agata_chrosc... 21:09, 16 sie 2012

Nie, nie Tiramisu wygląda tak: