Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

BusyBee 11:58, 09 cze 2015

JulkAd napisał(a)
No fakt,czasu brak, znowu wstyd, że miesiąc ponad mnie nie było. Ale walczę dzielnie w ogrodzie...z mszycami, z szarą pleśnią, mrówkami, ślimakami i inną gadziną...niestety mszyce i szara pleśń nie chcą odpuścić. Najbardziej mi New Dawn zaatakowało...w między czasie posiedziałam na maturach(buuuu....jeszcze egzaminy zawodowe od 15 mnie czekają), pojeździłam rowerem - minimum 50 kilometrów, zrobiłam pewno ze 20 kilometrów na basenie...ponadto wyprałam i wyprasowałam kilogramy prania...i ugotowałam posiłków zapewne dla pułku wojska. Wypoczęłam w długi weekend w Zakopanem i mam lenia...ale zdjęcia mus zrobić i wrzucić...choć rodki przekwitły to chyba jakoweś fotki znajdę....buziam wszystkich mocno

No pracuś po prostu może Ci odstąpić moją ksywkę??? BusyBee bardzo by do Ciebie pasowała

Odzywaj się trochę, bo wcale Cię nie ma ...ja też zapracowana jestem, ale bywam na O...nieregularnie, ale jednak
Milka 15:06, 09 cze 2015

Jula..uprasza się o zdjęcia
AsiaK_Z 13:16, 10 lip 2015

Cześć Julko. Brakuje tu Ciebie. Pozdrawiam i ściskam mocno
JulkAd 22:32, 10 lip 2015

Dziewczyny wrócę najpóźniej we wtorek. Do dzisiaj jeszcze pracowałam. Jutro i w niedzielę goście. Poniedziałek trza rodzinne sprawy załatwić i mam nadzieję że w końcu we wtorek dam radę. Buziaki dla Was wszystkich.
malgorzata_s... 21:00, 14 lip 2015

Wtorek jest Gdzie jesteś?
JulkAd 21:11, 14 lip 2015

Kindzia napisał(a)
New Dawn Ci się zbuntowała??? Moje 3 śmieciuchy rosną jak dzikie...pewnie eksmisji się boją, bo dojrzewam...Zdrowe jak byk!!!

Buziolki

New Dawn mi cały czas psikusy robi...na zmianę albo mszyce, albo szara pleśń i tak od samego poczatku...kwitnie różnie, niby non-stop ale szału nie ma...fotki niestety wrzucę raczej jutro, bo od rana pada u mnie...
JulkAd 21:13, 14 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Julcia ja rozumiem brak czasu i lenia ale miesiąc???? Dawaj fotki Buziaki zostawiam

Ja chyba w tym roku tak co miesiąc wchodzić na forum będę, bo mi faktycznie szyki zawsze coś plącze....fotki jutro, dzisiaj mokro na zewnątrz....
JulkAd 21:15, 14 lip 2015

BusyBee napisał(a)

No pracuś po prostu może Ci odstąpić moją ksywkę??? BusyBee bardzo by do Ciebie pasowała

Odzywaj się trochę, bo wcale Cię nie ma ...ja też zapracowana jestem, ale bywam na O...nieregularnie, ale jednak

Właściwie dopiero urlop zaczynam, ale zawsze coś w domu się znajdzie do roboty...i miał byc tars w tym roku i chyba nie damy rady, bo wypadło malowanie i żal całe wakacje w remontach spędzić....no spróbuję bywać na forum, ale łatwe to nie jest
JulkAd 21:16, 14 lip 2015

Milka napisał(a)
Jula..uprasza się o zdjęcia

Obiecywuję jutro Irenko
JulkAd 21:17, 14 lip 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Julko. Brakuje tu Ciebie. Pozdrawiam i ściskam mocno

I mnie brakuje tego klepania ale jakoś ogarnąć się nie mogę...odściskuję