Hej Juluś. Bardzo ładnie wyszło pod świerkiem. Kamienie będą fajnym wykończeniem, taką kropką nad "i". Pozostałe widoki... wzdycham i podziwiam nawet się na leżaczek załapalam
Pozdrawiam gorąco
No to są zdjecia. Róze pięknie kwitna . U mnie tez dzis było gorąco 31 stopni i dlatego kacik wypoczynkowy a własciwie kawowy mnie najbardziej zainteresował. Piękne trawki obok niego.A jutro jeszcze cieplej. Pozdrówka i mimo tego gorąca miłego dnia życzę.
U nas też ciągle gorąco i bez deszczu...matko...jak ja deszczu pragnę...
Hortusie masz na prawdę piękne!!! A Phantom podobno faktycznie zawsze tak stoi, też mam w planie taką jedną fantomeczkę kupić. Jeżóweczki Ci się pozbierały i cieszą, moja ciachnięta przez R się nie pozbierała i do uzupełnienia jest, ale to pewnie nie w tym roku już.
Super Phanton z trawkami inne też nieźle sobie radzą jakie kolory chcesz na to rozjaśnienie? Wiesz już?
Zakątek dla dzieci bardzo fajny, trawiszcza super
Phantom z trawkami wygląda spektakularnie a kolor leżaczka..hmmmmm..ostatnio właśnie studiuję książkę o małych ogrodach fieszz co...tam właśnie pochwała niebieskich detali ( w tym mebli ) w niewielkiej przestrzeni...( czyli takiej jak nasza ).... Może krzesełko spryskać na niebiesko i dać mu niebieski materacyk ???
A tak se......podburzam
I tak czy siak...kącika kawowego zazdraszczam
Aa...i wytrwałości w tym nowym roku szkolnym życzę
Buziole
Nie wiem jeszcze co bym tam chciała....poczekam, poszukam pomysłów, może coś mi się spodoba....albo może coś z jednorocznych tam posadzę i co roku będzie inaczej
Mirko, kawki kcesz?.... na "chorwackiej plaży", jak mawia mój syn rośnie klon o bordowych liściach, który miał być szczepiony, a nie jest. Trawka od Kindzi (nazwa mi wyleciała -pomroczność mnie dzisiaj dopadła), Red Baron (do przesadzenia obie bo nic nie widać) i kulka formowana z tui płożącej a przed nią juka.
A z brzegu to już widać....a i jeszcze M. Zebrinus