Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

lojalna_ 20:31, 30 sie 2015

Obie foty cudne trawiszcze wypasne masz i hortki ))) sliczna kompozycja
AsiaK_Z 21:38, 30 sie 2015

JulkAd napisał(a)
U mnie znowu upał. O tej porze za oknem mam jeszcze 31 stopni...rośliny bidulki ledwo zipią....ja kcę deszczu!!!

Z przodu pod świerkiem już chyba nic nie dosadzę, chociaż kusi mnie coś między bukszpanami...wiosną albo jeszcze w tym roku kamienie, ale muszę tutaj ciut krawężnik podnieść. W trakcie podlewania...na razie tylko ziemia zmoczona

Różankowo

Hej Juluś. Bardzo ładnie wyszło pod świerkiem. Kamienie będą fajnym wykończeniem, taką kropką nad "i". Pozostałe widoki... wzdycham i podziwiam nawet się na leżaczek załapalam
Pozdrawiam gorąco
Bogdzia 22:32, 30 sie 2015

No to są zdjecia. Róze pięknie kwitna . U mnie tez dzis było gorąco 31 stopni i dlatego kacik wypoczynkowy a własciwie kawowy mnie najbardziej zainteresował. Piękne trawki obok niego.A jutro jeszcze cieplej. Pozdrówka i mimo tego gorąca miłego dnia życzę.
Kindzia 10:16, 31 sie 2015

U nas też ciągle gorąco i bez deszczu...matko...jak ja deszczu pragnę...

Hortusie masz na prawdę piękne!!! A Phantom podobno faktycznie zawsze tak stoi, też mam w planie taką jedną fantomeczkę kupić. Jeżóweczki Ci się pozbierały i cieszą, moja ciachnięta przez R się nie pozbierała i do uzupełnienia jest, ale to pewnie nie w tym roku już.

Buziaczki Juleczko
malgorzata_s... 10:21, 31 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Ale jakowyś kolor bym dała...nic cała zima do myślenia

Julcia no wiadomo że biały i jasno różowy lub limonkowy. Tak masz w całym ogrodzie a tu rozjaśniać trzeba
Milka 11:35, 01 wrz 2015

Super Phanton z trawkami inne też nieźle sobie radzą jakie kolory chcesz na to rozjaśnienie? Wiesz już?
Zakątek dla dzieci bardzo fajny, trawiszcza super
Mirka 18:36, 01 wrz 2015

Julita w kąciku kawowym przysiadłam jest miłoCzy za leżaczkami coś rośnie oprócz tui
gierczusia 19:26, 01 wrz 2015

Phantom z trawkami wygląda spektakularnie a kolor leżaczka..hmmmmm..ostatnio właśnie studiuję książkę o małych ogrodach fieszz co...tam właśnie pochwała niebieskich detali ( w tym mebli ) w niewielkiej przestrzeni...( czyli takiej jak nasza ).... Może krzesełko spryskać na niebiesko i dać mu niebieski materacyk ???

A tak se......podburzam
I tak czy siak...kącika kawowego zazdraszczam
Aa...i wytrwałości w tym nowym roku szkolnym życzę
Buziole
JulkAd 22:15, 02 wrz 2015

Milka napisał(a)
Super Phanton z trawkami inne też nieźle sobie radzą jakie kolory chcesz na to rozjaśnienie? Wiesz już?
Zakątek dla dzieci bardzo fajny, trawiszcza super

Nie wiem jeszcze co bym tam chciała....poczekam, poszukam pomysłów, może coś mi się spodoba....albo może coś z jednorocznych tam posadzę i co roku będzie inaczej
JulkAd 22:24, 02 wrz 2015

Mirka napisał(a)
Julita w kąciku kawowym przysiadłam jest miłoCzy za leżaczkami coś rośnie oprócz tui

Mirko, kawki kcesz?.... na "chorwackiej plaży", jak mawia mój syn rośnie klon o bordowych liściach, który miał być szczepiony, a nie jest. Trawka od Kindzi (nazwa mi wyleciała -pomroczność mnie dzisiaj dopadła), Red Baron (do przesadzenia obie bo nic nie widać) i kulka formowana z tui płożącej a przed nią juka.

A z brzegu to już widać....a i jeszcze M. Zebrinus